Smink & Makeup

Clinique ajándék

2011. november 08. Katushka

Az előző bejegyzésekben olvashattok a karácsonyi csomagokról. Ebben a post-ban pedig egy olyan akcióról olvashattok, ami tegnap óta (2011.11.07.) van minden Clinique boltban. A lényege az, hogy amennyiben legalább 8 500 forint értékben vásárolsz bármelyik Clinique boltban, akkor kapsz egy meglepetést. Ez nem más, mint egy smink és arcápolási csomag egyben. Ez az akció a készlet erejéig tart és egy vásárlás alkalmával csak egy csomagot lehet választani! Smink:

A csomagban található egy High Impact Mascara, ami az én személyes kedvencem a csomagból. Nagyon szép hosszú pillákat lehet vele varázsolni, és közben még dúsítja is a szálakat, én szinte mindig ezt használom!

Találhattok benne egy High Impact Lip Colour SPF 15 rúzst Rosett árnyalatban, ami egy lilás-pinkes-rózsaszínes árnyalat, nagyon kevés csillámmal, ami összehatásában inkább vizes benyomást kelt. Nagyon kényelmes viselet. 

Arcápolás

Található benne egy könnyű szemkörnyékápoló krém All About Eyes, mely enyhíti a sötétebb foltokat, és a szem duzzadtságát, illetve eltünteti az apróbb ráncokat. Állagát tekintve egy zselés állagú krémről beszélünk, mely könnyen beszívódik. Simán rá lehet sminkelni, mert az a remek tulajdonsága is megvan, hogy segíti a smink megtapadását a szem környékén.

Superdefense SPF 25 Age Defense Moisturizer egy krém, ami teljes körű védelmet biztosít a bőrünknek, és felveszi a harcot az öregedés első jeleivel, azaz az apró kis ráncokkal.

Az arctisztításhoz szükséges szappant is találhatunk a csomagban Liquid Facial Soap, ami minden bőrtípushoz megfelelő. Könnyen megtisztíthatjuk az arcunkat a napi szennyeződésektől és a sminktől. Ajánlott reggel és este használni, mert éjjel alvás közben és dolgozik a bőrünk, ezért érdemes reggel is elvégezni a tisztítási rutint.

És szintén a tisztításhoz segítség a Take The Day Off Makeup Remower sminklemosó folyadék. Ez szépen eltávolítja az arcról, szemről, szájról a sminket.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása