Smink & Makeup

Office Makeup: Évi

2011. november 11. blondiegirl

Office Makeup sorozatunk mai részében Évi munkahelyi sminkjét láthatjátok. Évi a hétköznapokon nem sminkeli erősen magát, de a szempillaspirál szinte elengedhetetlen számára. Fő mozgatórugója az adott nap hangulata: a sportosan elegáns és a visszafogottan nőies szettekhez is mindig megtalálja a legjobban illő árnyalatokat.

Nappali, hétköznapi sminkem meglehetősen lekorlátozza az idő szűkössége, a reggeli rohanásban általában a szempillaspirál a legjobb barátom.

Soha nem használok tust – azt hiszem ehhez nem vagyok elég biztos kezű. A szemceruzával még lehet trükközni (pl. elmaszatolás fülpiszkálóval), és úgyis megy rá szemhéjpúder (anélkül BŰN!). A ceruzára kerülő árnyalatok a szemszínemhez hasonlók, tehát a barnákat csípem, de nem mondom, hogy nem próbálkoztam más színekkel  (sötét zöld, kék) - ezek a kényelmetlen érzésen túl, nem adtak többet.

 

Nyáron egyáltalán nem szeretem mással fojtogatni az arcbőröm, de a hideg idő beálltával – és így a nyári színünk halványodásával már bevetem az alapozó és hidratáló krém koktélt. Ettől a bőröm nem nehezedik el  (és talán meg is köszöni egyszer), de mégis üdébb színem lesz. Gyakran megspékelem némi arcpirosítóval, és ha kedvem/időm engedi a lentihez hasonló szemhéjfestékeket viszek fel (de általában nem engedi).

Az esti sminkem szintén barnás tónusú, csak persze sokkal intenzívebb (fekete szemhéjpúder is gyakran előkerül, módjával). Ilyenkor kifejezetten szeretek cicás szemet festeni.

Arc:

  • arckrém: L'Oreal Active Hydrafresh
  • alapozó: Astor Anti Stress & Lift

Szem:

  • szempillaspirál: Maybelline New York The Colossal Volum Express
  • szemceruza: ismeretlen
  • szemhéjpúder: Rimmel Glam'Eyes Mono 033 Dus

     

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása