Smink & Makeup

Lancome újdonságok tavaszra

2011. november 25. spacegirl

Bár még csak most megyünk bele az igazán hideg télbe, a sminkmárkák szerencsére már a tavaszra készülnek és szebbnél szebb kollekciókkal kényeztetnek. A Lancome tavaszi kollekciója a rózsakertek hangulatát idézi, mind megjelenésében, mind rózsaszín és zöld színvilágában.

A kollekció egyik legszebb darabja a rózsás pirosító, amely a tavaszi üde smink tökéletes befejezése. A pirosító könnyű textúrájú és három árnyalatot foglal magában: a rózsaszín természetes pírt ad, a halványzöld kiegyenlíti a bőr pirosságát, a narancsos árnyalat pedig egy plusz dimenzióval egészíti ki a megjelenést.


LA ROSERAIE - 13.900 Ft

A kollekció része két Les Yeux Doux szemhéjpúder paletta, 4-4 színnel, az egyikben a rózsaszín, a másikban a zöld dominanciájával. Az utóbbit elküldte nekünk a Lancome, úgyhogy hamarosan tesztre is számíthattok!


LES YEUX DOUX - 14.500 Ft

A pirosítóval és szemhéjpúderekkel harmonizáló színekben érkeznek a rúzsok és a szájfények. A rúzsok könnyű textúrát és különleges illatot ígérnek. A szájfények 97,5%-ban természetes összetevőkből állnak, és levendula parfümöt, illetve mézet tartalmaznak, amivel hidratálják és fényessé teszik az ajkakat.


LE FRENCH TOUCH ABSOLU - 8.600 Ft


COLOR FEVER GLOSS - 7.100 Ft

A kollekció lakkjai mini, 6 ml-es kiszerelésben jönnek igazi világos, visszafogottan elegáns tavaszi színekben.


LE VERNIS - 4.500 Ft

A kollekcióhoz ajánlott kiegészítők a Hypnose Doll Eyes spirál (8.400 Ft), amit már teszteltünk és részletesen bemutattunk nektek, illetve az Effet Miracle sminkalap (9.700 Ft).

A kollekció 2012. januárjától lesz kapható a márkát forgalmazó parfümériákban és a Lancome Szépségszigeten a Westendben.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása