Smink & Makeup

Újdonságok a Szépségek Kicsiny Boltjában

2011. november 27. spacegirl

Korábban már beszámoltunk róla, hogy milyen mesés hely a Szépségek Kicsiny Boltja. Tőlük ajánlunk most néhány ünnepi újdonságot a figyelmetekbe!

Papír hópelyhek

Az ünnepekre készülve a lakásunkat is díszbe öltöztetjük, aminek talán leglátványosabb kellékei az ablakra ragasztható szépségek. Ezekre a Japánból származó, különleges, hosszú szálú cellulózból készülő hópelyhekre csupán vizet kell spriccelni, hogy a helyükön maradjanak. Szárazon könnyen levehetők, de vízzel újra fel is ragaszthatók - akár a következő évben is. Szóval a szép díszekért nem kell később sem ragasztó kapirgálással megszenvedni!

Feniqia natúrszappanok, szilárd parfümök és masszázsolajak

A Feniqia (azaz Fönícia) egy Franciaországból menedzselt libanoni alapanyagokat használó márka, amelynek termékei 100%-ban natúr összetevőkből készülnek, azaz tartósítószert, mesterséges színezéket és illatanyagot nem tartalmaznak, állatokon nem tesztelték őket. A termékek fő összetevője a libanoni nemes olivaolaj és sok illatos növény.

A szappanok nem is igazán szappanok, hanem krémes testápolók, ami annak köszönhető, hogy az átlagos szappanoknál kevesebb szódát tartalmaznak, a gyártás során nem hevítik fel az olajokat, illetve az illóolajokat csak a végén keverik a termékekhez. Így a hatóanyagok jobban megőrzik jótékony hatásukat.

Az elérhető kétfajta szilárd parfümben nem vízben és alkoholban oldott összetevők, hanem természetes illóolajok vannak. A szilárd parfümöt úgy kell használni, hogy bedörzsöljük a testünkön az ún. pulzáló pontokat, pl. a csuklók belső felén, ill. a fül mögött. A szilárd parfümök lakásillatosításra is használhatók, ilyenkor törjük 4-5 darabra. Olvaszthatjuk aromalámpában víz hozzáadásával vagy kis tasakba téve illatosíthatjuk vele a szekrényt.

A háromféle masszázsolaj szintén többfunkciós: parfümként és fürdőolajként is használható.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása