Smink & Makeup

Ünnepi rúzst teszteltünk: L'Oreal Paris Color Riche 377 (Perfect Red)

2011. november 29. spacegirl

Néhány poszttal ezelőtt bemutattuk nektek a L'Oreal Paris ünnepi smintrendjeit, ahol már említést tettünk a Color Riche rúzsokról. Konkrétan Milla Jovovich glamour sminkjénél láthattátok a 377-es, Perfect Red árnyalatot, amit most kipróbáltunk.

A Color Riche egy hidratáló ajakrúzs, amely Omega-3 olajakat és E-Vitamint tartalmaz. A 377-es, Perfect Red nevéhez híven egy intenzív, tűzpiros szín.

A hivatalos termékfotók alapján azt gondoltam, hogy ezeket a rúzsokat egy elegáns fém tokba csomagolták, a valóságban azonban nagyrészt műanyagból van. Így sem néz ki egyébként rosszul, de nem kelt annyira igényes és elegáns benyomást. A kupakra ragasztott matrica, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy világosbarna hajúaknak ajánlják, szintén nem segít az összképen, legfeljebb egy külső csomagolásra nyomtam volna rá. A kupak maga nem záródik túl erősen, nem lennék benne teljesen biztos, hogy nem nyílik ki és esik le róla, ha bedobom a táskámba. A szín kódja egyébként a kupak tetején és a tok alján is fel van tüntetve, maga a szín viszont csak alul látszik.

A rúzs maga kellemes, krémes illatú, és a textúrája is nagyon finom, krémes. Nagyon jól pigmentált fényes színről van szó, amivel könnyű dolgozni és tökéletes, egyenletes fedést ad. A hidratálást itt tényleg komolyan gondolták, ez a rúzs órákon keresztül is kényelmes viselet és hidratáltan tartja az ajkakat. Négy órán keresztül nagyon szépen tartotta magát, bár ivásnál a poháron garantáltan nyomot hagyott. Az evést már kevésbé bírta, a szám belső, középső részén teljesen lekopott. Az ünnepi vacsora után azért biztosan el kell szaladni a mosdóba, hogy felfrissítsük.

A szín nem véletlenül az ünnepi sminktrendek kiemeltje, kifejezetten alkalmi viselet. Ez az a rúzs, ami mellé egy visszafogott szemsmink illik, leginkább valamilyen világos bézs szemhéjpúder és egy szép tusvonal.

A L'Oreal Paris Color Riche rúzsok ajánlott fogyaztói ára 3.399 Ft, ami nem olcsó, de cserébe egy jó minőségű, hidratáló ajakrúzst kapunk.

  • Termék: 4,5/5
  • Pigmentáltság: 5/5
  • Textúra: 5/5
  • Tartósság: 4/5
  • Felvitel: 5/5
  • Csomagolás: 3,5/5

A rúzst a L'Orealtól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása