Smink & Makeup

Teszt: Les Yeux Doux szemhéjpúder paletta a Lancome 2012 tavaszi kollekciójából

2011. december 05. spacegirl

Pár napja már bemutattuk nektek a Lancome jövő tavaszi kollekcióját, most pedig az akkor ígért teszttel jövünk. A Les Yeux Doux négyes szemhéjpúderek közül próbáltuk ki a Vert Tendresse összeállítást, amely - nem meglepően - négy zöld árnyalatot rejt.


Lancome Les Yeux Doux - C50 Vert Tendresse négyes szemhéjpúder paletta

A paletta műanyag csomagolást kapott, de abból természetesen az igényesebb fajtát. A fedélen a paletta nevét találjuk, stílusosan halvány zölddel. A csomagolás jól záródik, gombbal nyitható. Belül pedig, ahogyan a fenti képen is látszik, egy hatalmas tükröt és három applikátort is találunk a szemhéjpúderek mellett. Bár ezek a kis applikátorok általában elég nehezen használhatók, a három darabnak megvan az az előnye, hogy majdnem az összes színhez külön applikátort lehet használni. A szemhéjpúder mellé csomagoltak egy elegáns plüss tokot is, amely védi a palettát. Ezt egy ugyanolyan zöld szegély díszíti, amilyen a fedélen is van. A Lancome rózsája a plüss tokon és a világos zöld szemhéjpúderen is megjelenik, mindkettő finom eleganciát sugároz.


Lancome Les Yeux Doux C50 Vert Tendresse - a csomagolás
(mindkettő gyűjti a port rendesen)

A színek igazi tavaszi árnyalatok. A legsötétebb zöld (1) engem leginkább a mentolra emlékeztet, egy nagyon szép, fényes szín. A másik sötétebb árnyalat egy matt fűzöld (2). A két világos szín ismét fényes, és közülük az ezüstös fehér (3) már tényleg csak egy leheletnyi zöldet tartalmaz, míg a rózsával díszített egy kellemes halványzöld árnyalat (4).


 Lancome Les Yeux Doux C50 Vert Tendresse - minták (1, 2, 3, 4)

A színek, különösen a sötétebb árnyalatok nagyon szépen pigmentáltak. A színek könnyen összedolgozhatók, szerencsére a matt árnyalattal sem nehezebb dolgozni, mint a fényesekkel. A szemhéjpúderek közepesen porzanak, ami sajnos azonnal feltűnően látszik a csomagoláson. A felvitelnél gyakorlatilag egyáltalán nem peregnek le, nagyon jól lehet velük dolgozni. Illatuk nincsen.

A fenti szemsminket teljes egészében ezzel a palettával készítettem. A szemzugba a rózsával nyomott világos zöldet használtam, a mozgó szemrész legnagyobb részén a matt fűzöldet, a szem külső részén és a mélyítővonalban a mentolt, highlighterként a szemöldökcsontra az ezüstös fehéret. (Szempillaspirál: Lancome Hypnose két rétegben.)


Sajnos nem az én színem a zöld, így ijesztgettem az uramat egész nap!

A színek tartósságával nem volt különösebb gondom, az Urban Decay Primer Potion szemhéjpúder alapján szépen tartanak 7-8 órát.

A Les Yeux Doux paletták 14.500 Ft-ba kerülnek majd, 2012. januárjától lehet őket megvásárolni a márkát forgalmazó parfümériákban és a Lancome Szépségszigeten a Westendben. Az ár meglehetősen borsos, a zöld szerelmeseinek és luxus-függőknek lehet tökéletes választás.

  • Termék: 4,5/5
  • Pigmentáltság: 4,5/5
  • Textúra: 4/5
  • Tartósság: 4,5/5
  • Felvitel: 4,5/5
  • Csomagolás: 4/5

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása