Smink & Makeup

Hajas sütötte a hajunkat

2011. december 06. spacegirl

Múlt pénteken Hajas László Nádor utcai szalonjában jártunk néhány bloggerinával, ahol hajvasalás és hajsütés ügyben kaptunk némi fejtágítást. Magát az eseményt az Imetec szervezte, amely az egyik piacvezető cég az elektromos kisháztartási gépek piacán. Ha így még nem mond sokat a név, akkor mondjuk a Bellissimát is, tudjátok, azok a hajformázási termékek, amiken ott figyel Hajas Laci fotója. Az Imetec egyik erőssége egyébként, hogy a helyi piacokon együttműködnek neves szakértőkkel és fodrászokkal, ami azért nem csak annyit jelent, hogy rányomják a fotót a dobozokra, hanem azt, hogy figyelembe veszik az ő elképzeléseiket, javaslataikat is a termékfejlesztésnél.

hajas.jpgHajas László - nem vagyok egy tehetséges portréfotós, na

Az én hajamon a Bellissima Magic Volume Straightenert próbáltuk ki, ami - ahogyan a neve is mutatja - egy olyan hajvasaló, ami volument ad a hajnak. Ezt egyébként egy olyan műanyag feltéttel teszi, amivel a hajtőnél szépen meg lehet emelni a hajat. Így a vasalással nemcsak kisimíthatjuk, hanem meg is emelhetjük a hajat, dúsabb hatást elérve. A legdúsabb hatás tépett vagy középhosszú haj esetében érhető el, mert ezeknek nem olyan nagy a tömegük, mint egy hosszú hajnak.

imetec.jpgEzekkel bűnhődtem meg a fenti fotóért (before / after)

A műanyag kiegészítő nélkül "klasszikus", teljesen egyenes vasalt frizurát lehet készíteni.

A Magic Volume Straightenerről azt érdemes még tudni, hogy 150-230 Celsius fok között állítható, illetve nanokerámia és turmalin bevonatot kapott, ami egyenletesebben osztja el a hőt és ionizál, amitől állítólag nem roncsolja a hajat. Ami praktikus és az eddigi hajvasalóimon nem volt, az egy olyan zár, amivel nem nyílik szét a vége, azaz kisebb helyet foglal a szállításnál. Az ára kb. 12.000 Ft, ami teljesen korrekt. Ennél egy kicsit drágább BaByliss hajvasalóm van most, a két termék között jelentős különbséget nem találtam.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása