Smink & Makeup

Smink normál bőrre - MAC termékekkel

2011. december 09. Judit04

bortipus_normal.jpg

A normál bőrrel nagy gond nincs, hiszen nem is fénylik ki, és nem is hámlik, húzódik, mint a száraz bőr. Viszont itt is nagyon figyelni kell a bőr hidratáltságának megőrzésére!

Cleanse Off Oil lemosóval tisztítanám meg az arcot, amely termék vízzel érintkezve lemosó tejjé alakul, amellyel könnyen el tudunk távolítani minden szennyeződést, sminket az arcbőrről. Utána vízzel leöblítve szép, tiszta, hidratált bőrt kapunk. Ezután hidratálásnak egy ún. vitamin bombát használnék, a Strobe Creamet, amely a benne lévő rengeteg vitaminnal mélyen táplálja a bőrt, s egyszerre gyönyörű ragyogást is ad.

Ezután, ha szükséges, a kisebb bőrhibák, kipirosodás, szürkeség eltüntetésére a Prep+Prime Fortified Skin Enhancer terméket használnám, amely különböző árnyalatokban kapható, attól függően milyen „bőr-tökéletlenséget” kívánunk eltüntetni, megszüntetni.

Alapozásnál itt már jóval szélesebb a választék, attól függően, ki milyen fedést szeretne. Egy színezett hidratáló is elég, ha a bőrnek különösebb hibái nincsenek, vagy nem igényelnek azok sem erősebb fedést. Ha teljes fedést szeretnénk, akkor a Studio Sculpt alapozót ajánlom, amely egy géles állagú alapozó, szilikont tartalmaz, melytől a termék sokkal szebben fekszik fel az arcra, így is tökéletesítve azt. Viszont ha olyan alapozót szeretnénk, amely rendkívül hosszan tart, akkor a Pro Longwear alapozócsaládját használnám, mely egyedi filmtechnológiájának köszönhetően eldolgozás után „megköt” a bőrön, és onnan nem is mozdul el 15 órán keresztül.

Kisebb hibák, szem alatti szürkeség eltüntetésének szempontjából szintén a Pro Longwear család korrektorját ajánlom, mely ugyanazzal a technológiával készült, mint alapozója, így a legtökéletesebb hatást kölcsönzi egész napon át.

Púder szempontjából az ún. hagyományos púdert használnám, melynek van némi színe, s közben mattítja és fixálja sminkünket, ez a Select Sheer/Pressed Powder.

Pirosításra a púder és a krémes pirosító is megfelelő, ez már csak attól függ, melyiket szeretjük jobban.

Hasonlóan járhatunk el a highlighter kiválasztásánál is, itt még választhatunk egy krémes bázisú highlightert is, a Creme Color Base-t, amely szépen rátapad a bőrre, hosszan tartó, természetes hatást kölcsönözve.

A smink további részében (szem, szemöldök, rúzs) már a személyes elvárásoktól, trendektől függően sminkelhetünk.

Makeup Group School akciók:
1. Jelentkezz még az idén sminktanfolyamainkra és kezdd meg tanulmányaidat legkésőbb 2012. január 15-ig, így még a 2011-es árakon vehetsz részt!
2. Ha 3 fő részvételével indul egyéni sminktanácsadás, akkor az ár csak 7.000 Ft/fő!
További részletek: sminkvarazslat.hu

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása