Smink & Makeup

NYC kiegészítők az ünnepekre

2011. december 10. spacegirl

Bár nem vagyok nagy barátja a télnek, ha valamit szeretek benne, az az ünnepi csillogás. Imádom, ahogyan a fák ágait és a házakat feldíszitik ilyenkor a sok kis izzóval. Jó érzés rájuk nézni, amikor hulla fáradtan jövök haza a munkából vagy edzésről. A csillogás ilyenkor már mindenhol ott van, hogy mást ne említsek, a kirakatok tele vannak ragyogó ruhákkal és a sminkmárkák is ünnepi kollekciókkal kényeztetnek. Az ünnepi sminkeknek, különös tekintettel a szilveszterre, alap eleme a csillám.

A NYC ilyen igazi bulis kiegészítőkkel készült az ünnepekre, konkrétan az új Show Time Glitter ceruzákkal, négy színben, illetve az Expert Last két új csillámló lakkjával, amelyek bármilyen színű lakkból látványos körmöket varázsolnak.

Show Time Glitter szemceruzák

Javasolt fogyasztói ára: 599 Ft

Színek:

  • Show Time Black (fekete)
  • Starry Blue Sky (kék)
  • Paparazzi Purple (lila)
  • Stardust Turquise (türkiz)

Expert Last lakkok

Javasolt fogyasztói ára: 599 Ft

Színek:

  • Midnight Confetti (lilás kék)
  • Disco Ball (fehér)

Van ám még egy újdonsága a NYC-nek, méghozzá azok számára, akik pont megelégelték a csillogást és a csillámokat. A Matte me Crazy lakkal bármilyen árnyalatot lehet mattítani a világostól az egészen sötétig. Persze nem kell az egészet mattítanod, játszhatsz a fényes és a matt kombinációival is.

Javasolt fogyasztói ára: 599 Ft

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása