Smink & Makeup

Kipróbáltuk az Estée Lauder Idealist Cooling Eye Illuminator-t

2011. december 16. Katushka

A sötét karikák és a bőr duzzadtsága nemcsak levon a szem szépségéből, de összességében is öregebbnek és fáradtabbnak láttatja az arcot. Mindkettő kialakulását számos tényező befolyásolja, beleértve a genetikát, a környezetet és az életmódot, és a probléma személyenként, sőt, naponként változó mértékű lehet. Az Estée Lauder kutatói beazonosították azt a három tényezőt, melyek a legnagyobb szerepet játsszák a sötét karikák és a duzzadtság kialakulásában: ezek a mikrokeringés hiánya, a gyenge hajszálér szerkezet, a hiperpigmentáció és az irritáció. Ezek látható hatásainak enyhítésére az Estée Lauder kutatói kifejlesztették az új Idealist Cooling Eye Illuminatort, egy célzott hatású készítményt, mely etnikai hovatartozástól függetlenül drámai mértékben halványítja a bőrt és enyhíti a duzzadtságot.

A kozmetikaiparban most először alkalmazott, szabadalmaztatott, különleges formájú, hűsítő hatású kerámiahegyű appikátorral ellátott új Idealist Cooling Eye Illuminator azonnal hűsíti, masszírozza és energiával tölti fel a szem fáradt, duzzadt bőrét, míg az újszerű, exkluzív Triple-Optic technológia azonnal világosabbnak láttatja a sötét karikákat. A szemek azonnal ragyogóbbnak és kipihentebbnek tűnnek. Mindezek mellett egy exkluzív, koncentrált sötét karikákat korrigáló keverék idővel nemcsak enyhíti a sötét karikákat és a duzzadtságot, de meg is akadályozza azok kiújulását.

Eredmények:

  • A szem körüli bőr azonnal ragyogóbbá válik.
  • A tesztalanyok 90%-a már két hét elteltével a sötét karikák és a duzzadtság enyhülését vette észre.
  • 8 hét elteltével klinikailag bizonyítottan tovább halványulnak a sötét karikák és enyhül a duzzadtság.

Használat/Textúra:

Nyomd meg a tubust és a hűsítő kerámiaheggyel masszírozd a bőrbe az apró pöttynyi terméket a belső szemzugtól a külső irányába kétszer-háromszor. Ujjaddal finoman ütögesd a bőrödbe, míg teljesen fel nem szívódik. A kerámiahegyet töröld meg használat után.

A sima, habszerű állag finoman siklik a bőrön, kellemesen hidratálja és simává teszi a bőrt. Használd akár magában, vagy korrektor előtt.

Az új Idealist Cooling Eye Illuminator augusztustól kapható az Estée Lauder szaküzleteiben. Két színben kapható, hogy minden etnikumú bőr számára megfeleljen:

  • Light/Medium
  • Medium/Deep

Ára: 16 800 Ft

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása