Smink & Makeup

Lancome újdonságok a ragyogó bőrért

2012. január 24. spacegirl

A Lancome legfrissebb újdonsága a már két évtizede bevezetett Rénergie új, Multi-Lift névre hallgató termékcsaládja, amely a bőr több rétegében fejti ki hatását és az arc 5 területén ígér lifting hatást. Azt ígérik, hogy a termékek használatával a homlok simábbnak látszik, a szemkörnyék bőre feszesebbnek tűnik, teltebbek lesznek az orcák, élesebbnek tűnnek a kontúrok, a nyak bőre feszesebbnek látszik, a ráncok csökkennek. A fő összetevők a hyaluronsav, az adenosine, a lenmag kivonat, az oligopeptide RARE, a szója kivonat és a kambushka kivonat.

A termékcsalád nappali arcápolóból, éjszakai arcápolóból, szemránckrémből és színezett arcápolóból áll.

A Rénergie Multi-Lift nappali krém egyik változata minden bőrtípusra ajánlott, másik változata pedig kifejezetten száraz bőrre. A Rénergie Multi-Lift azt ígéri, hogy a ragyogását és feszességét vesztett fakó bőrt felturbózza: kisimítja, rugalmasabbá teszi és halványítja a mélyebb ráncokat. Mindkét krém 15-ös fényvédőt tartalmaz.

A Rénergie Yeux szemkörnyékápoló duó egy új referenciával bővül és csomagolásában is az új termékcsaládhoz igazodik. Az új referencia egy sötétebb árnyalatú fedőkrémet tartalmaz. A szemkörnyékápoló duó egyébként két részből áll: egy feszesítő hatású szemránckrémből és egy fedőkrémből. Előbbi az ígéret szerint csökkenti az apró ráncokat, megemeli a szemhéjat és halványítja a szem alatti sötét karikákat, feszesebbé teszi a szemkontúrt, míg az utóbbitól a szemkörnyék ragyogóbbnak tűnik és a szem alatti duzzanatok csökkennek.

Számomra a legizgalmasabb termék az új termékcsaládból a Rénergie Éclat Multi-Lift, amely egy „ragyogást fokozó” színezett arcápoló. Ennek az ígéret szerint kettős hatása van, egyrészt feszesíti és bársonyosabbá teszi a bőrt, másrészt ásványi festékanyagaival kiegyenlíti a bőrszínt, halványítja a bőr vörösségét és ragyogóvá teszi a fakó bőrt. A Rénergie Éclat Multi-Lift három árnyalatban érhető el.

A Rénergie Multi-Lift termékcsalád 2012 márciusától lesz kapható a Lancome Szépségszigeten a WestEndben, illetve a Lancome márkát forgalmazó üzletekben.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása