Smink & Makeup

Víz az életért (Acqua For Life)

2012. február 11. spacegirl

Egy szépség blogon a víz általában a hidratálás miatt kerül szóba, ahogyan Zoolander is megmondta: "water is the essence of wetness, wetness is the essence of beauty". Pedig ugyebár vannak nagyobb gondok is a világban, mint hogy a bőrünk hidratált legyen.

Mi itt a világ boldogabbik felén elképzelni sem nagyon tudjuk, hogy milyen lehet nélkülözni az élethez szükséges egyik legfontosabb dologot: az ivóvízet. A témánktól nem elszakadva szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani egy kezdeményezést, ami pontosan arról szól, hogy ivóvízhez juthassanak azok, akik nincsenek abban a szerencsés helyzetben, mint mi, akiknek a csapból is az folyik - szó szerint. Ez pedig nem más, mint az Acqua For Life.

"Giorgio Armani és a Nemzetközi Zöldkereszt  2011-ben összefogtak, hogy a közösségi média és a parfümökből származó bevételek segítségével ivóvízellátást biztosítsanak minél több ghánai közösségnek. 2011 júniusára több, mint 43,3 millió liter vizet gyűjtöttek össze az iskolák és 16 helyi közösség számára."

A kezdeményezés azért is szuper, mert nem csak azzal segíthetsz, ha megveszed az Acqua parfümöket, hanem azzal is, ha lájkolod az Acqua For Life Facebook oldalt! Minden egyes megvásárolt limitált kiadású Acqua di Gio vagy Acqua di Gioia parfümmel 100 liter vízzel járulhatsz hozzá a ghánai és bolíviai közösségek ivóvízellátásához, a Facebook oldalon pedig minden lájk 50 liter vízzel segíti őket.

A limitált kiadású Acqua di Gio (50 ml) 16.500 Ft-ba, az Acqua di Gioia (50 ml) pedig 18.700 Ft-ba kerül. A lájk viszont semmibe, úgyhogy nincs kifogás, tessék megnyomni!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása