Smink & Makeup

Thomas Sabo és az új illata - Charm Kiss

2012. február 15. Katushka

A Thomas Sabo megalkotta második Charm Club illatát. Ez nem más mint a Charm Kiss – a mennyei csók íze.

Édesen érzéki, akár az érett, nemes eper. Bizsergető és izgalmas, akár egy pohár
hűvösen gyöngyöző pezsgő és mennyei, mint a sötét, a szájban elolvadó édes-
kesernyés csokoládé. Egyszerűen fenséges! Az eredmény egy kivételesen finom illatkreáció, mely egyaránt tökéletes asszonyoknak és ifjú hölgyeknek. Asszonyoknak, hiszen a Charm Kiss a mindennapi csábítás és szerelembeesés tökéletes érzetét adja, és fiatal lányoknak, akiket érzéki aurával vesz körbe, és az első csók álmát hozza el számukra.

A Charm Club bájos csíkjai most a vörös csókkal találkoznak a csomagoláson. A csomagolás és az üveg az ’50-es éveket idézi: kerek, finom lakk dobozka a márkát idéző, feltűnő fekete-fehér csíkozással, melyet a Charm Kiss csábítóan vörös csókja
díszít.
A doboz egy finom, pettyes szaténba csomagolt elegáns üveget rejt. Az üveg és a csomagolás az eredeti és immáron ikonikus Thomas Sabo design-t képviseli.

Az illathoz tartozik egy tusfürdő és egy testápoló is. A Charm Kiss érzetet a mandulaolajjal kényezető testápoló és ápoló összetevőket tartalmazó, finoman habzó tusfürdő emelik az abszolút tökéletességmagaslataiba a Charm Kiss kollekció részeként.
A testápoló az étcsokoládé, a pezsgő és az eper finom aromájával ápolja a bőrt, és táplálja értékes összetevői és mandulaolaj tartalma révén. Azonnal felszívódó, selymes érzetet hagyó testápoló. Az érzékeket felébresztő tusfürdő lágyan és illatosan habzik, üde és friss megjelenést kölcsönözve.

A 200 ml-es pumpás kiszerelésű testápoló és a 200 ml-es tusfürdő tubusa egyaránt a Thomas Sabo Charm club csíkjaival díszítettek, mindkét termék elegáns megjelenésű, csíkos papírdobozban kapható.

 Készen állsz a nagy csókra? :)

Forrás: sajtóközlemény

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása