Smink & Makeup

Forradalmi újítás az Estée Lauder-től

2012. február 21. Katushka

Estée Lauder filozófiája, mely szerint „minden nő lehet szép”, egyetemes igazság, mely világszerte motiválja a nőket. Minden nő másként viszonyul a szépségápoláshoz. Széleskörű európai felmérések kimutatták, hogy a modern európai nő egyszerűségre vágyik: korszerű, összetett hatású krémet keres, mely megfelel bőre változó szükségleteinek. Az Estée Lauder a felmérés eredményeit figyelembe véve kifejezetten a modern európai nők számára fejlesztette ki első globális öregedésgátló krémjét, mely annyira forradalmi, hatékony, összetett hatású és rendkívüli, hogy nem is kaphatott volna más nevet, mint REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CREME.

Ahogy öregedni kezd, a bőr száraznak érződik, veszít fiatalos ragyogásából, igényei megváltoznak. Azáltal, hogy újraaktiválja a bőr természetes önmegfiatalító képességét, a REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CREME felméri a bőr változó igényeit és reagál azokra. A tudomány vívmányait alkalmazva tápanyagokat és nedvességet juttat a bőr felszíne alá, így késlelteti az öregedés jeleinek megjelenését. A nemzetközileg 10 szabadalommal védett, rendkívül könnyű, sokoldalú és hatékony krém az Estée Lauder új, forradalmi IntuiGen technológiájával revitalizálja a bőrt.

A természet által ihletett hatékony technológia belülről újítja meg a bőrt: serkenti a bőr természetes Nrf2 termelődését, mely „főkapcsolóként” különböző öregedésgátló folyamatokat indít el a bőr belsejében. A forradalmi összetétel korszerű SIRT-1 technológiát is alkalmaz, mely azáltal fiatalítja meg a bőrt, hogy több időt biztosít a sejteknek a természetes regenerálódásra. Egy hatékony nedvességmegőrző réteget erősítő keverék, a hatékony antioxidánsok és anti-irritánsok emellett nedvességgel és tápanyagokkal látják el a bőrt, hogy ellenállóbbá váljon az öregedés jeleinek megjelenése ellen. A bőr tömörebbé válik, új életre kel, az öregedés különböző jelei mérhetően enyhülnek.

KLINIKAI EREDMÉNYEK

A klinikai tesztek során bebizonyosodott, hogy a krém hatására a bőr azonnal simábbá, tisztábbá és ragyogóbbá válik, mindössze 4 hetes használatát követően pedig a nők 92%-a számolt be jelentős feszesség-növekedésről. A bőr teltebbé, tömörebbé és revitalizálttá válik.

Ajánlott fogyasztói ára:

  • 50ml 23 200 Ft
  • 30 ml 16 100 Ft

Forrás: Sajtóközlemény

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása