Smink & Makeup

Kipróbáltuk: L'Oreal Paris Color Riche rúzs - 381 Silky Toffee

2012. február 28. spacegirl

Korábban már teszteltünk egy L'Oreal Paris Color Riche rúzst, méghozzá tűzpiros színben. Most egy igazi tavaszi árnyalatot mutatunk be nektek, a 381 Silky Toffee-t, amely a tavaszi trendekből, Claudia sminkjéről már ismerős lehet.

A Color Riche termékcsaládba hidratáló ajakrúzsok tartoznak, amelyek Omega-3 olajakat és E-Vitamint tartalmaznak. A 381-es Silky Toffee pont olyan szín, amilyennek a neve mutatja, egy selymes karamella. Ezt a színt egyébként szőkéknek ajánlja a L'Oreal, nekem nem is áll különösebben jól. Ez a szín tökéletes viselet a mindennapokra, de akár estére is egy erős szemsmink visszafogott kiegészítőjeként.

A csomagolása szinte ugyanolyan, mint a korábban már bemutatott árnyalaté, egy arany színű, elegánsabb műanyag tokot kapott. (Ez nincsen mattítva, mint a másik, szerintem így szebb.) Továbbra is fenntartom, hogy egy fém tok szebb lenne, de így is teljesen rendben van. Az árnyalat kódja a tetején és az alján is megtalálható, a neve és színe viszont csak az alján.

Kellemes, "rúzs illata" van, és a textúrája ugyanolyan krémes, mint a korábban már próbált változaté. Jól pigmentált, fényes árnyalat, amely könnyen felvihető és egyenletes a fedést ad. Bár nem észrevehetetlenül könnyű a szájon, teljesen kellemes viselet és tényleg remekül hidratál.

Sajnos nem bírta olyan jól a gyűrődést, mint a piros változat, 2-3 óra után erősen megkopott már. A kopása egyenletes és mivel amúgy is világos színről van szó, teljesen "fájdalommentes".

A L'Oreal Paris Color Riche rúzsok ajánlott fogyaztói ára 3.399 Ft, ami nem olcsó, de cserébe egy jó minőségű, hidratáló ajakrúzst kapunk.

  • Termék: 4/5
  • Pigmentáltság: 4,5/5
  • Textúra: 5/5
  • Tartósság: 3/5
  • Felvitel: 5/5
  • Csomagolás: 4/5

A rúzst a L'Orealtól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása