Smink & Makeup

Sigma Goodie Bag - Miről szeretnétek tesztet?

2012. március 08. spacegirl

A Facebookon már mutattuk nektek, hogy milyen tuti csomagot kaptunk a Sigmától. Ebből számomra a legnagyobb felfedezés a Synthetic Precision Kit volt, amelyről már született is külön poszt.

Most röviden bemutatjuk a többi terméket is, és légyszi mondjátok, hogy miről érdekelne benneteket leginkább részletes teszt!

Mr. Bunny Black Travel Kit

A Mr. Bunny Black Travel Kit egy hét darabos, utazós méretű szintetikus ecsetszett, amely egy praktikus tartóban érkezik. A tartó szállításra és tárolásra is tökéletesen alkalmas, ahogyan a fenti képeken láthatjátok. A kollekció a Sigmax HD szintetikus szálakkal készült, tökéletes felvitelt biztosít, mindezt anélkül, hogy elnyelné a terméket. A Mr. Bunny Black Travel Kit a legfontosabb ecseteket tartalmazza utazáshoz, de egy kezdő ecsetszettnek is tökéletesen megfelel.

A szett négy szemhez (E jelzésű ecsetek) és három archoz (F jelzésű ecsetek) való ecsetet tartalmaz:

  • E30 - ceruzaecset
  • E40 - kúpecset
  • E55 - árnyékoló ecset
  • E65 - ferde ecset
  • F30 - púder ecset
  • F40 - ferde pirosító/kontúr ecset
  • F60 - alapozóecset

Sigma Dare Palette

A Sigma Dare paletta egy sor természetes és vibráló színt is tartalmaz, hideg és meleg tónusokat egyaránt. A palettában a bézses és barnás árnyalatokon túl vöröset, korallt, sárgát és aranyat is találunk. Nappali és esti sminkek elkészítésére egyaránt alkalmas.

A palettában egy dupla végű ecset is található, melynek egyik oldala egy E20-as rövid árnyékoló, másik oldala pedig egy E45-ös kúpos satírozó ecset.

Sigma Flare Palette

A Flare egy igazi tavaszi paletta, amely kombinálja a bézs és barna, illetve a zöld és lila árnyalatokat. A paletta matt és fényes színeket, és gyönyörű, irizáló árnyalatokat is tartalmaz, emellett tökéletesen alkalmas a colorblocking megvalósítására is (türkiz-lila). Ezekkel a színekkel szuperül kiemelheted a szemedet!

Ez a paletta is rejt egy kétvégű ecsetet, egyik oldalán egy E55-ös árnyékoló ecsettel, másik oldalán egy E40-es kúpos satírozó ecsettel.

Dry'n Shape

A Dry’n Shape lényege pontosan az, amit a neve is mutat: az ecsetek szárítására szolgál, ami közben segít megőrizni/visszanyerni a formájukat. Az ígéret szerint 4-6 óra alatt még a legtömöttebb ecsetek is megszáradnak benne. A Dry’n Shape úgy működik, hogy az anyag olyan nyomás alá helyezi a szálakat, ami segíti a gyors száradásukat.

Melyik termék nyerte el leginkább a tetszéseteket? Melyikről legyen (először) teszt?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása