Smink & Makeup

Vendégposzt: Lágy színek, friss tavasz - Clinique Spring 2012

2012. március 15. makeupadmin

Milyen a tavaszi smink? A Clinique szerint idén tavasszal enyhe pír ül az orcákra, amely természetesen egészíti ki a natúran festett ajkakat és pillákat. A Clinique Almost Spring lágy színeket egyesítő palettájának termékekei a legkorszerűbb technológiák és könnyű, sima állagok párosításával érik el a természetes hatású, harmatos ragyogást.

Ezt a posztot Bertalan Viki profi sminkes és sminkoktató jegyzi. Érdemes nála körülnézni, remek cikkek vannak!

Tavaszi sminkkollekció: Clinique Almost Spring

Almost Lipstick

Se nem rúzs, se nem szájfény. Az Almost Lipstick saját kategóriát teremt. Könnyű, áttetsző formulája az ajkak természetes színét láttatni engedve személyre szabott, egyedi színt eredményez. A könnyű, fátyolos színnel gyerekjáték a sminkelés.

Ajánlott fogyasztói ár: 5600 Ft

Blushwear Cream Stick (Limited Edition)

A modern, púderré alakuló krémpirosító könnyen eldolgozható az orcákon és természetes hatást biztosít. A selymes, olajmentes formula finom fedést nyújt bárhol, bármikor. Hordozható, kicsavarható, ezüstszínű tokban kapható.

Ajánlott fogyasztói ár: 7700 Ft

Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF 15

A hidratáló hatású, krémzselé állagú, modern és könnyű színezett hidratáló épp csak annyi fedést nyújt, amennyivel egyenletes színűvé és hibátlanná teszi a bőrt. Állaga révén egyenletesen eldolgozható, felfrissíti, hűsíti és tökéletesen hidratálja a bőrt. Színe egész nap tart. Azonnal nedvességgel telíti és erősíti a bőr nedvességmegőrző védőrétegét, visszaállítja a száraz és érzékeny bőr egészséges egyensúlyát.

Ajánlott fogyasztói ár: 6700 Ft

Naturally Glossy Mascara

A Naturally Glossy Mascara megemeli, hosszítja, elválasztja egymástól és természetes hatásúvá színezi a pillákat. Nem csomósodik, nem töredezik, és nem maszatolódik el.

Ajánlott fogyasztói ár: 5100 Ft

A Clinique 2012-es tavaszi, Almost Spring kollekciója 2012. márciustól kapható.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása