Smink & Makeup

Add a Smink/makeupot az érdeklődési listádhoz!

2012. március 16. spacegirl

A Facebook ebben a hónapban vezette be az ún. érdeklődési listákat, amelyekhez személyeket és oldalakat adhatsz hozzá. Mindez arra szolgál, hogy a téged érdeklő tartalmakat - és nagyon reméljük, hogy a Smink/makeup is ilyen - könnyebben és rendezettebb formában tudd követni. Olyan, mint a fal, de csak az jelenik meg rajta, amit a listádra felvettél, így pl. nem keverednek a sminkoldalak tartalmai az előző napi buliképekkel, volt osztálytársak babájával vagy a szomszéd kutyájának rémtetteivel. Be lehet állítani azt is, hogy ki láthassa a listákat: csak te, a barátaid is, illetve bárki.

Hogyan követhetsz minket az érdeklődési listák segítségével?

1. Ezen az oldalon tudsz listákra feliratkozni vagy saját listát létrehozni.

2. Ha az utóbbit választod, akkor nyomd meg a lista készítése gombot! (A képek kattintásra megnőnek.)

3. Itt feldobja a lájkolt oldalakat, amiből csak ki kell választanod azokat, amelyeket szeretnél felvenni a listára. (Olyat is fel lehet venni, amit egyébként nem lájkoltál!) Az egyszerűség kedvéért a keresőmezőbe is beírhatod, hogy Smink/makeup és meg fogunk jelenni a találatok között. A találatra kattintva látható lesz a sarokban egy kis pipa, ami azt jelenti, hogy rajta lettünk a listán.

4. Lépj tovább, nevezed el a listát (pl. Smink) és állítsd be, hogy kinek a számára legyen publikus (csak neked, a barátaidnak is, nyilvános).

5. Kész is!

Az érdeklődési listákat ezek után a bal oldalsávban találod, piros kerettel jelöltem. Innen tudsz egyébként eljutni a listakészítő oldalra is, ha nem akarsz mindig ebből a bejegyzésből indulni...

Hasznosnak találjátok ezt az új funkciót? Hozzáadtátok már a Makeup Blogot? :)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása