Smink & Makeup

Vendégposzt: Megváltás a száraz bőrnek – Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator

2012. március 16. makeupadmin

Az alábbi posztot Bertalan Viki profi sminkes és sminkoktató jegyzi. Érdemes nála körülnézni, remek cikkek vannak!

1988-ban dobta piacra a Clinique a Moisture Surge hidratálót, egy kifejezetten a száraz bőr számára kifejlesztett innovatív termékcsaládot. Bevezetése óta azonban megnőtt a bőr szárazságát orvosló készítmények iránti igény. A legfrissebb fejlesztés az intenzív hidratálásra szoruló száraz és érzékeny bőr számára a Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator.

A gazdag krémzselé maximálisan hidratál és korszerű technológiával regenerálja a nedvességmegőrző réteget. A klinikai tesztek már 3 napos használata után kimutatták, hogy hatására a bőr nedvességmegőrző rétege drámai mértékben megerősödik. Egészségessé, harmatossá, teltté teszi, és akár 24 órára kellemesen kipárnázza a bőrt.

Erősebb nedvességmegőrző réteg

Az egészséges, hidratált bőr elérésének első lépése a nedvességmegőrző réteg megerősítése és segítése. A nedvességmegőrző réteget a bőrben természetesen is termelődő fehérjék alkotják, és két alapvető funkciót lát el: segíti a bőr nedvességének megőrzését és a szervezet környezeti agresszorok elleni védelmének első vonalát alkotja. A Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek erősítik és regenerálják a nedvességmegőrző réteget, csökkentik a nedvességvesztés mértékét, segítik a bőr újjáépítését és az egészséges egyensúly felállítását. A Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator azonban nemcsak azonnal hidratálja a bőrt, idővel hosszútávon fejt ki maximális hatását. Mindössze 8 hét elteltével több mint 40%-kal növeli a bőr nedvességtartalmát, és több mint 70%-kal erősebbé teszi a védőrétegét.

Luxus komfort a bőrnek

A Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator maximális hidratálást biztosít olyan hatóanyagok kombinációja által, melyek egymás hatását fokozva vonzanak és kötnek meg nedvességet a bőrben.

  • Olive Squalane: az emberi bőr kis mennyiségben termel hidratáló hatású squalane-t. Ahogy öregszünk, a squalane termelés egyre csökken, és a bőrnek squalane-kiegészítésre van szüksége ahhoz, hogy megőrizze nedvességegyensúlyát.
  • Ahnfeltia Concinna kivonat: a vízmegkötő vörös alga kivonata puhává teszi a bőr élő rétegeit.
  • Nátrium Hyaluronate: azáltal, hogy nedvességet vonz és köt a bőr felszínéhez, azonnali és hosszútávú hidratáló hatást biztosít.
  • Glicerin: bizonyított hatású nedvesség-mágnes, mely nedvességet vonz és köt a bőrbe.
  • Az Aloe Barbadensis levelének nedve: gyengéden és hatékonyan puhítja és nyugtatja a bőrt.

Nedvességmegőrző réteget regeneráló technológiája kettős hatással bír: védő, emolliáló réteget képez a bőr felszínén, és serkenti az esszenciális fehérjék termelődését a nedvességmegőrző rétegben.

  • Koleszterin: egy bőrbarát fehérje, mely természetes úton vonz más, a nedvességmegőrző réteg azonnali regenerálását segítő fehérjéket a bőrben.
  • Pyridoxine Dipalmitate (B6 vitamin): serkenti a nedvességmegőrző réteg fő komponenseit alkotó természetes ceramidok termelődését.
  • Lanolinsav: a nedvességmegőrző réteg egyik természetes alkotóeleme, mely azonnali regeneráló hatást fejt ki.
  • Búzakorpa (Tritium Vulgare) kivonat/oliva (Olea Europaea) kivonat: természetes kivonatok, melyek segítik a nedvességmegőrző réteg regenerálását a bőrfelszín felől és növelik nedvességmegtartó képességét.

A Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator egy fényűző krém, mely bársonyosan puhává teszi a bőrt. Használata reggel és este javasolt, a 3 lépéses program megfelelő termékeit követően. Allergiateszttel vizsgált, 100% illatanyagmentes, bőrgyógyászatilag tesztelt, nem okoz aknét.

Ajánlott fogyasztói ára: 8 300 HUF (30ml), 11 200 HUF (50ml)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása