Smink & Makeup

Tavaszi zsákmány: cipellők és táska

2012. március 19. spacegirl

A lányok általában nagy egyetértésben vannak a szezonváltások alkalmával, hogy nincs mit felvenni és hogy a jó isten tudja, hogy miben is jártak egy évvel ezelőtt ilyenkor. Hát mondanom sem kell, hogy én is realizáltam, hogy "nincsen" tavaszi cipőm.

Ezt a súlyos és nyomasztó problémát megoldandó kettő cipellőt is beszereztem, és mindkettő nagyon-nagyon tetszik. Mivel elég magas vagyok, 180 cm, inkább a laposabb talpú cipőket preferálom.

A balerina abszolút alap darab tavaszra, mondjuk hihetetlenül sok féle van, alig tudtam választani. Szeretem, ha fedett bőrből van (a velúrt én nem tudom rendesen tisztán tartani és zsírosodik is), ha kényelmes, de van benne egy kis csavar, amitől azért kilóg a sorból. Ebben a Geox balerinában a lakk betétek, arany színű masnivég és a szürkés-bézs lyukacsos megoldás tetszett meg nagyon. A talpa pedig álom kényelmes, tényleg tudnak valamit ezzel kapcsolatban.

Balerina - Geox

A másik cipő, amit választottam, az egy kicsit különlegesebb (persze nézőpont kérdése), részemről szerelem volt első látásra, és bár aludtam rá párat, nagyon vártam, hogy visszamenjek érte. Ez a Clarks cipő a hetvenes éveket idéző darab, érdekes, szintén lyukacsos orral. Ennél a cipőnél is nagy hangsúlyt helyeztek a kényelmes, párnázott talp megoldásra.

Brogue - Clarks

Táskát nem akartam venni, de ez a fehér, kigyómintát utánzó bőr borítéktáska nagyon megtetszett. Finom puha az anyaga, az meg már csak hab a tortán, hogy a kis arany figyegőivel remekül illik is a Geox balerinához.

Borítéktáska - Vigneron

Ti milyen cipőt, táskát szerettek hordandi tavasszal?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása