Smink & Makeup

Kipróbáltuk: Fleur de Sante Wow Flushing Cheek arcpír - Pale Pink

2012. március 27. spacegirl

A pirosítók terén nem (vagy inkább sem) vagyok nagy újító, általában a jól bevált NARS Orgasm után nyúlok reggelente. Korábban már említettem, hogy azokat a színeket szeretem, amelyek a természetes pírre emlékeztetnek és csak komoly építéssel lehet velük bohócos külsőt varázsolni. Általában púderes pirosítót használok, leginkább megszokásból, pedig a krémes pirosítók is nagyon jók tudnak lenni, és a hatásuk sokszor sokkal természetesebb, mint a púderes változatoké.

Legutóbb a Fleur de Sante Wow Flushing Cheek arcpírjét próbáltam ki, Pale Pink színben. (Ezen kívül egyébként még két árnyalat érhető el belőle.) A fenti képen látszik, hogy egy krémes pirosítóról van szó, amely kis méretű, átlátszó tubusban érkezik. A kiszerelés előnye, hogy nyugodtan bedobhatjuk a táskába és délután könnyedén frissíthetjük a sminkünket anélkül, hogy más eszközre (pirosítóecset) szükségünk lenne. Meglehetősen egyszerű a csomagolása egyébként, de az mindenképpen előnye, hogy lehet látni rajta, hogy mennyi van még benne. A tubus vége elvékonyodik, és ezen keresztül nagyon precízen lehet adagolni a terméket.

A szín, ahogyan neve is mutatja egy világos rózsaszín, amely egyértelműen a fehérebb bőrű lányoknak áll jól, egy sötétebb bőrön valószínűleg nem is nagyon látszana. Enyhén csillámos, szép, természetes árnyalat.

A krémes pirosítót úgy kell használni, hogy az alapozóra visszük fel és csak ezt követően púderezünk. Fel lehet vinni szintetikus ecsettel (pl. alapozó vagy duplaszálú ecsettel), de akár az ujjunkkal is. Én három pöttyöt tettem az almácskákra, illetve az arccsontomra, majd szépen eloszlattam az ujjammal. Ezt még egyszer megismételtem, ami már elég is volt. Ezen a képen ezt a pirosítót viselem, sajnos azonban a fotó eléggé kimossa a színt (nem szeretem az erős pirosítót, fényképen viszont csak az látszik/látszana).

Nagyon könnyű vele dolgozni, szépen, egyenletesen eloszlatható a bőrön. Akkor kevésbé szerencsés használni, ha valamilyen bőrhiba, pl. pattanás van az arcunkon, mert az eléggé kihangsúlyozza. A tartósságával teljesen elégedett vagyok, egy bő fél napig simán bírja, és mint feljebb említettem, a nap folyamán később is könnyen felfrissíthető.

A Fleur de Sante Wow Flushing Cheek arcpír 1.790 Ft-ba kerül (10 ml), ami szerintem elég jó ár érte, mert egy természtes hatású, a mindennapokban nagyon jól használható pirosítót kapunk, és egy-egy alkalommal nem is kell sokat használni belőle. Ha szeretnétek kipróbálni, akkor a Fleur de Sante oldalán rendelhetitek meg.

A terméket a Fleur de Sante-tól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása