Smink & Makeup

Kipróbáltuk: Fleur de Sante Gold arc- és testcsillám

2012. április 10. spacegirl

A highlighter azok közé a termékek közé tartozik, amiket nem használok minden nap. Amikor pedig mégis, akkor mindig bánom, hogy miért is nem szánom rá azt a plusz néhány másodpercet gyakrabban.

A highlightert a kontúrozás részeként az arcnak azokra a pontjaira szoktuk felvinni, amiket ki szeretnénk emelni, ilyen például az arcsont vagy a szemöldökcsont.

Legutóbb a Fleur de Sante Gold arc- és testcsillámját próbáltam ki, ami nevével ellentétben szerencsére nem igazi "csillám", hanem egy nagyon finom, selyemfényű highlighter, amelyet az arcra, dekoltázsra és vállakra ajánl a gyártó.

A csomagolása nagyon igényes, kifejezetten a high end termékekét idézi. De nemcsak kívülről ilyen, belül is egy hatalmas tükör, illetve egy szép arany-márványos mintázat fogad. A csomagban egy szivacsos applikátor is található, de a magam részéről jobban szeretek ecsetet használni hozzá, akár egy kisebb fejű pirosítóecsetet, akár a Sigma Precision Kit egyes darabjait (P82 vagy P84).

A Fleur de Sante highlighterének nagyon finom a textúrája, de szerencsére nem porzik különösebben. Illata nincsen. A hivatalos leírás szerint pezsgőszínű, az alábbi mintán pedig láthatjátok, hogy a gyakorlatban hogyan is néz ki. Egy nagyon szép, meleg, aranyos-barnás-rózsaszínes árnyalat.

Arcon pedig így néz ki:

Ez megint nem életem legjobban sikerült fényképe lett :/

A Fleur de Sante Gold arc- és testcsillám 5.190 Ft-ba kerül, ami nem olcsó, de egy ilyen 6 grammos kiszerelés kb. az idők végezetéig elég, hiszen csak nagyon kevés kell belőle. Ha szeretnétek kipróbálni, akkor a Fleur de Sante oldalán rendelhetitek meg.

A terméket a Fleur de Sante-tól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása