Smink & Makeup

Garnier újdonságok: friss Ambre Solaire termékek

2012. április 12. spacegirl

A Garnier Ambre Solaire termékcsalád már több mint 70 éve a piacon van, és nyújt hatékony védelmet a nap káros sugaraival szemben. Az Ambre Solaire termékcsalád minden bőrtípusra kínál megoldást, és a hosszú hullámhosszú UVA és a rövid hullámhosszú UVB sugaraktól egyaránt védelmet nyújt. A termékek az ún. Mexoryl SX és XL fényszűrők segítségével biztosítanak hatékony védelmet a leégés ellen, és gátolják a bőr idő előtti öregedését.

Az UVB sugarak hatása azonnal észlelhető, hiszen leégést okoznak, rendkívül károsak a bőrnek, és hosszú távon bőrrákot okoznak.

Az UVA sugarak kevésbé energikusak és hosszabb a hullámhosszuk. Hatásuk a bőrre nem mindig látható azonnal, de a károsodás lassú és kumulatív. Nagyon mélyen behatolnak a bőrbe, és olyan nemkívánatos hatásokat idéznek elő, mint például idő előtti bőröregedés, ráncok, a DNS-ben bekövetkező változások, melyek végül bőrrákhoz vezetnek.

Az Európai Unió ajánlásának megfelelően a napozó termékekben az UVA és az UVB sugarak elleni védelem aránya 1/3. A Garnier Ambre Solaire termékcsalád minden terméke megfelel ennek az ajánlásnak.

A Garnier Ambre Solaire termékcsaládba napolajok, naptejek, napozó spray-k és napozás utáni termékek egyaránt tartoznak. Íme az idei év újdonságai:

Golden Touch Napolajok

Tartós UVA/UVB védelem és optimális barnulás, szatén érintés, vízálló formula.

  • Ambre Solaire Golden Touch Napolaj SPF 15 (2.899 Ft), SPF 30 (3.399 Ft)
  • Ambre Solaire Kókusz Napolaj (2.599 F)

Golden Protect Naptejek

Napvédelem és szépségápolás egyben, monoi olajjal és arany gyöngyházzal gazdagított összetétellel, átható, friss és érzéki illattal.

  • Ambre Solaire Golden Protect Naptej SPF 20 (3.499 Ft) SPF 30 (3.999 Ft)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása