Smink & Makeup

Adidas újdonságok: tusürdők és illatok

2012. április 14. spacegirl

Az adidas új tusfürdői nem kevesebbre hivatottak, mint hogy azonnali hidratálást nyújtsanak, és a különböző hangulatokhoz igazodva elragadó, stílusos és nőies érzetet adjanak.

A csomagolás divatos és modern, a flakon egy női alakot idéz, formája pedig pont belesimul a kézbe.

A tusfürdők hat verzióban érhetők el, ezek mindegyikét saját szín és illat jellemzi, és mindegyik egy hangulatot fejez ki. A hangulatokat egyébként a csomagoláson is feltüntették piktogramok formájában.

Vitality – masszázsgyöngyökkel gazdagítva felpezsdíti tested és lelked. Egy serkentő tusfürdő, amely energiával tölti fel bőrödet. Kapcsolj ki, és töltődj fel!

Fresh – hűsítő mentával gazdagítva felfrissít. Egy gyengéd tusfürdő, melytől bőröd szinte újjászületik. Kapcsolj ki, és légy friss!

Happy – zamatos gyümölcsökkel gazdagítva jókedvre derít. Egy pezsdítő tusfürdő, amelytől derűsnek érzed magad. Légy vidám, és élj a maximumon!

Relax – virágos jegyekkel gazdagítva megnyugtatja tested és lelked egyaránt. Kapcsolj ki, és érezd a zen hatást!

Smooth – mikrogyöngyökkel gazdagítva segíti bőröd megújulását! Egy ápoló tusfürdő, amely simává varázsolja a bőröd. Élvezd a selymességet, és légy sugárzó!

Protect – gyapot tejjel gazdagítva védőn beburkolja tested és lelked egyaránt. Egy krémes tusfürdő, amely táplálja, és bársonyossá varázsolja a száraz bőrt. Élvezd az extra gondoskodást, és kényeztesd magad!

Az új adidas női tusfürdő család 250 ml-es kiszerelésben kapható, ajánlott fogyasztói ára 799 Ft.

A sportos illatok kedvelőinek figyelmébe ajánljuk az adidas megújul női illat kollekcióját is, amelyben a termékek színei szintén egy-egy hangulatot, életérzést fejeznek ki. A jól bevált illatok modern, színes és vidám külsőt kaptak.

Emellett egy új taggal is bővült a család, a Fizzy Energy-vel. Ez az illat sárgás-zöld csomagolást kapott, és egy nőies, gyümölcsös-virágos illat rejtőzik benne, grapefruittal, piros almával és ananásszal. Az illat szívét a zöld papaya, jázmin és kamélia adja, melyet a fás jegyek és a pézsma egyvelege egészít ki. Ezt az illatot szívesen bolondozó, szórakozást kereső aktív, fiatal nőknek ajánlja az adidas. Minden illat három kiszerelésben kapható: EDT 50 ml 3.599 Ft, DNS 75ml 1.839 Ft, BS 150ml 799 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása