Smink & Makeup

Vendégposzt: Garden Party a Diorral – Különleges tavaszi kollekció

2012. április 19. makeupadmin

Idén tavasszal a Dior elhozza a szabadság és a fiatalság illatát. Friss pasztellszínek egy titkos kertben, ahol ünnepi ibolya és virágos zöld varázsolják el a romantikus szíveket.

A színek szövete, a luxus érintése

A Diornál a sminket művészeti ágként kezelik, hasonlóan a Couture vagy a kiegészítők világához. Minden új kollekció egy újabb kihívás, hogy különlegeset és kreatívat nyújtsanak. A kézzel készült fémtokokat az ékszerészek szakértelme inspirálta, olyan különleges odafigyeléssel készítik a díszítéseket, mintha valódi ékszereket alkotnának.

A Garden Party kollekciót mintha egy Couture anyag inspirálta volna, a szemhéjszínező palettákon virágok burjánzanak, miközben megtévesztésig hasonlítanak a kézzel hímzett csipkére. A magas minőségi elvárást szenvedéllyé alakították. A legendás 5 Couleurs paletta gyűjtőknek szánt limitált kiadásban újul meg, amelynek tetejére mintha rózsákat hímeztek volna. A két csábító „kerti” harmónia vágyaink tárgya. A Garden Pastel harmónia a virágok és a lombkorona köré épül, halvány pinkkel, vajszínű sárgával és ragyogó zöldekkel. A Garden Roses harmónia lágy pinkek, ibolya és ezüst lázában ég, amelyet csábító bíbor egészít ki.

Füstös csábítás

A 3 Couleurs Smoky paletta szintén meghívást kapott a kerti partira és a kertek és virágok szellemiségét viseli magán. Két kontrasztos színharmónia: Smoky Garden és Smoky Violet. Az első a könnyed klorofill hatástól a mély, levélzöldig terjed. A másik halvány pink, párma ibolya és értékes bíbor harmóniában úszik. Matt és csillámló árnyalatok egymásra helyezésével lágy és stílusos szemsminket kaphatunk.

Virágbaborult ajkak

Két virágos új árnyalat is feltűnik a Rouge Dior választékában: Corolle Pink és Tulip Pink. A Rouge Sérum is két árnyalatban kapható: Pink Dew Serum és Petal Serum, amelyek fiatalságot, lágy ajakápolást és ragyogást nyújtanak az ajkaknak. A Dior Addict Ultra Gloss pedig még sosem volt ilyen felszabadult. Friss és merész, vadító színárnyalatok a Socialite Pink, a Party Lilac és a Pretty Rose nyújtanak szépséget és ragyogást az ajkaknak.

Ékszer-körmök

A kollekció gyöngyszemei a körömlakkok. A Dior meglepetései között választhatunk a lágy zöld Tavirózsa és a virágos mályvás Nefelejcs közül. A két Dior Garden Party körömlakk árnyalat nemcsak csábít és elegáns, de… illatos is. Kábító rózsaillat kelti fel érzékeinket! Limitált kiadás!

Ezt a posztot ismét Bertalan Viki profi sminkes és sminkoktató jegyzi. További anyagokért nézz át hozzá is!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása