Smink & Makeup

Vendégposzt: 4VOO luxus férfikozmetikumok

2012. április 22. makeupadmin

Ezt a posztot ismét Bertalan Viki profi sminkes és sminkoktató jegyzi. További anyagokért nézz át hozzá is!

Végre Magyarországon is megvásárolható a 4VOO distinct man luxus férfikozmetikum család. A világszerte ismert luxus márka vezető terméke a Harrods és Lafayette áruházaknak is, ahogy a 4VOO exkluzív készítményeihez olyan sztárok is szívesen adják az arcukat, mint Brad Pitt, Johnny Deep, George Clooney vagy Dustin Hoffman…

Marek Hewryk vegyész-biológus közel egy évtizede alapította meg kanadai bőrápolási és kozmetikai cégét 4VOO néven, ahol olyan, a legmodernebb technológiával előállított kozmetikumokat alkotott meg, melyek méltán szolgálhatják a leghíresebb sztárok, hírességek, királyi méltóságok, üzletemberek kiemelt igényeit.

Exkluzív hatóanyagok: a leghatékonyabb férfi bőrápoló termékcsalád

A titok az eredményességben rejlik, melyet úgy érnek el a 4VOO készítményei, hogy megőrzik azt az egyensúlyt, ami a tradícionális hatóanyagok és az innovatív összetevők felhasználása során a legoptimálisabban előállítható. A gondosan tesztelt természetes összetevők és a csúcstechnológiával előállított forradalmi újítások segítségével sikerült összehozni a piacon jelenleg kapható leghatékonyabb férfi bőrápoló termékcsaládot.

Az exkluzív multi-peptidek alkalmazása robbanásszerű áttörés a férfi bőrápolás területén. Az eredmény a ráncok látványos és drasztikus csökkenése, teltebb, egyenletesebb bőrfelszín. A peptidek mint „hírvivő molekulák” szabályozzák a sejtek tevékenységét, fokozzák a bőr kollagén szintézisét. Ennek köszönhetően a 4VOO termékek nemcsak azonnali javulást eredményeznek, de hosszútávon is beépülnek a bőrbe javítva annak minőségét.

Férfiakra szabva

A termékek a természetes összetevők mellett tartalmaznak még selyemproteint, hialuronsavat és high-tech tecnológiával előállított hatóanyagokat. Figyelembe véve a férfiak szokásait és a férfi bőr sajátosságait, a 4VOO készítményeket állatkísérletek nélkül tapasztalt és független szakemberek fejlesztették ki. Az illatuk diszkrét, de férfias, csomagolásuk pedig szintén az erősebbik nem ízlésének megfelelően visszafogott és elegáns. A termékek használata egyszerű és valóban a megérdemelt luxus élményét nyújtja!

Hogy minden hibátlan legyen

Ma már a férfi smink sem számít tabunak, így azok, akik ilyen termékekre vágynak a 4VOO hiánypótló újdonságaival maximálisan elégedettek lesznek: a férfi bőr igényei szerint megalkotott sminkkollekció vonzóbbá, szabályosabbá és érzékibbé varázsolja a férfiarcot. Azonnal eltünteti a kisebb bőrhibákat és sérüléseket, csökkenti a kialvatlanság és a fáradtság nyomait, megszünteti és szabályozza a bőr túlzott kifényesedését, egységessé teszi a bőrfelszínt, kiemeli és hangsúlyosabbá varázsolja a tekintetet. Teszi mindezt minden feltűnés és hivalkodás nélkül. Vagy, ahogy Jean- Paul Gaultier francia divattervező fogalmazott: „A smink arra szolgál, hogy kiemelje a férfiasságot”.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása