Smink & Makeup

Végre megérkeztek a Maybelline Color Tattoo-k és Popstick-ek!

2012. május 23. spacegirl

maybelline_color_tattoos.png

Végre hozzánk is megérkezett a Maybelline krémes szemfestéke, a Color Tattoo 24h! A Color Tattoo-k krémes gél állagúak és gyönyörű telített színekben pompáznak. Itthon hat árnyalatban érhetők el: arany, ezüst, bronz, fekete, türkiz és lila, ami egyébként eltér az amerikai kínálattól. Nagyon egyszerű a használatuk, akár az ujjunkkal is felvihetjük őket. Krémes állaguknak és hosszantartó hatásuknak köszönhetően szemhéjpúder alapként is használhatók. Mivel most jutottam hozzájuk, annyi időm volt, hogy a bőrömön gyorsan kipróbáljam őket, és azt kell mondanom, hogy gyönyörűek! (Lásd a lenti képen.) Ja, és alig tudtam őket lemosni, ami igencsak ígéretes.

maybelline_color_tattoo_minta.jpg20 - Turquoise Forever, 15 - Endless Purple, 60 - Timeless Black

A Maybelline Color Tattoo-kat nagyjából év eleje óta várjuk, ugyanis akkortól kezdve sorra születtek a külföldi beauty blogokon az áradozó tesztek róluk. A Temptalia is A-ra értékelte az Amerikában elérhető sorozatot (1, 2), egyedül a lila szín volt az, ami rosszabbul teljesített a többinél. (A nálunk kapható változatnál én első blikkre ilyet nem tapasztaltam.) Mindenesetre telitalálat ez a sorozat, arra leszek nagyon kíváncsi, hogy ténylegesen mennyire tartósak és összeállnak-e a szemhéjon. Ajánlott fogyasztói áruk 1.999 Ft.

maybelline_pop_stick_csoport.jpg

A másik újdonság a Maybelline Color Sensational Popsicks, egy igazi nyári, nagyon gyümölcsös illatú, áttetsző rúzskollekció. Bár inkább csak megjelenésükben hasonlítanak a rúzsokra, valójában sokkal inkább fényes ajakbalzsamok. Hat szín közül válogathatunk: Pink Sugar, Pink Lollipop, Crystal Pink, Citrus Slice, Orange Crush, Cherry Pop.

Három színt ebből is magamra kentem az utolsó napfénynél:

maybelline_popstick_minta.jpg010 - Pink Sugar, 070 - Orange Crush, 080 - Cherry Pop

Ajánlott fogyasztói áruk 1.699 Ft.

Mit szóltok a Maybelline nyári újdonságaihoz?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása