Smink & Makeup

Teszt: Giorgio Armani Eyes to Kill Intense szemfesték - 25 Rusted Gold

2012. május 28. spacegirl

armani_eyes_to_kill_szem.jpg

Régi vágyam volt, hogy kipróbáljam az Armani Eyes to Kill Intense szemfestékeket. Ezeket a termékeket különleges textúrájuk, hosszan tartó hatásuk és gyönyörű színeik tették ismertté. A textúra valahol a por és a krémes állag között helyezkedik el, hasonlóan az általam kedvelt kistestvérhez, a L'Oreal Paris Color Infallible szemfestékekhez.

Ami egészen különlegessé teszi az Armani Eyes to Kill Intense-t, az a teljesen egyedi színek kínálata, melyekben mindig megjelenik egy második pigment is a "több dimenziós hatásért". Én a 25-ös, Rusted Gold árnyalatot próbáltam ki, amely egy antik zöldes bronzos, aranyos szín, a limitált nyári Acqua kollekció része. Az Armani Eyes to Kill Intense szemfestékek szárazon és nedvesen is használhatók, a fenti képen szárazon viselem, shame on me, egy átlagos munkanapon. (Highlighterként a belső szemzugban és a szemöldökcsonton a L'Oreal Paris Color Infallible 002 Hourglass Beige árnyalatát használtam.)

ga_eyes_to_kill_acqua_doboz.jpgGiorgio Armani Eyes to Kill Intense 25 - Rusted Gold

Az Armani Eyes to Kill Intense szemfestékek kis üveg tégelyben érkeznek, melyek a kupakon kívül egy kis lapocskával záródnak, amely leszorítja a festéket. A csomagolás letisztult, igényes, de nem különleges.

ga_eyes_to_kill_acqua.jpgGyönyör: Giorgio Armani Eyes to Kill Intense 25 - Rusted Gold

A textúra bársonyos, és mint említítettem, krémes por állagú. Könnyű vele dolgozni, nem pereg le a felvitelkor. Sajnos a képek nem adják vissza, hogy mennyire szép ez a 25-ös, Rusted Gold árnyalat, de a kolléganőmnek az volt az első kérdése, hogy úristen, milyen színeket rétegeztem egymásra, mert gyönyörű. Szépen pigmentált, jól eldolgozható szín, ideális füstös szem készítéséhez.

ga_eyes_to_kill_acqua_minta.jpgGiorgio Armani Eyes to Kill Intense 25 - Rusted Gold

A tartóssága teljesen rendben van, az Urban Decay Primer Potionön egész nap tartotta magát, nem kenődött el, nem állt össze, pedig időnként még dörzsölgettem is. Tegyük hozzá, hogy ezt azért el is várjuk tőle!

Az Eyes to Kill Intense szemfestékek ajánlott fogyasztói ára 8.300 Ft, ami egy vagyon, inkább egy különleges ajándéknak ajánlanám. A magam részéről, bármennyire tetszik is, nem szívesen adnék ki érte ennyit, de ajándékként biztosan sikongatásban törnék ki, ahogyan tettem is ezt az irodában, amikor megláttam az asztalomon. A kolleginák pedig azonnal gyűltek körém, hogy "úúúú, Armani". Vágyni való márka és termék, az biztos.

A terméket a L'Orealtól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása