Smink & Makeup

Teszt: L'Oreal Paris Color Infallible szemfestékek - 002 Hourglass Beige, 012 Endless Chocolat

2012. május 30. spacegirl

color_infallible_bezs_barna_szem.jpg

Ha a drogériás termékek közül kedvenceket kellene megnevezni, akkor a L'Oreal Color Infallible szemhéjpúdereit biztosan az elsők között mondanám.

Korábban már olvashattatok nálunk a különleges, inkább alkalmi 006-os All Night Blue árnyalatról, most pedig két olyan színről lesz szó, amely a hétköznapokban is remekül hordható. A 002-es Hourglass Beige egy szép, fényes bézs árnyalat, amely highlighterként is használható, a 012-es Endless Chocolat pedig egy gyönyörű középbarna.

loreal_color_infallible.jpgL'Oreal Paris Color Infallible szemfestékek: 002 Hourglass Beige, 012 Endless Chocolat

loreal_color_infallible_nyitva.jpgL'Oreal Paris Color Infallible szemfestékek: 002 Hourglass Beige, 012 Endless Chocolat

A csomagolásra nem vesztegetnék sok szót, egy üveg hatású műanyag tégelybe zárták őket, amelyben a kupakon kívül egy lapocska tartja a helyén ezt a por állagú, krémes szemfestéket.

Aki esetleg attól tart, hogy a textúrája miatt könnyen lepereg a felvitelkor, az ne tegye, mert nagyon szépen beletapad a szeméhéjpúder alapba és egyátalán nem hullik jobban, mint egy préselt szemfesték. Nagyon könnyű dolgozni vele, de nem árt egy természetes szálú, tömött, de puha szemfestő ecset, ami jól fel tudja venni a festéket.

A lenti mintákon látszik, hogy jól pigmentált, szép fényes barna és bézs árnyalatról van szó.

loreal_color_infallible_minta.jpgL'Oreal Paris Color Infallible szemfestékek: 012 Endless Chocolat, 002 Hourglass Beige

A tartósságuk teljesen rendben van, egy jó alapon egész nap szépen megmaradnak, nem állnak össze, nem maszatolódnak.

Az áruk 2.400 Ft körül van, ami nem olcsó, de cserébe nagyon jó szemfestékeket kapunk, méghozzá egészen nagy mennyiségben.

A termékeket a L'Orealtól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása