Smink & Makeup

Májusi kedvencek a neon szín jegyében

2012. június 03. Katushka

Nem szoktunk túl sűrűn fashion posztokat írni, főleg nem én, de most úgy voltam vele, hogy annyira megszerettem ezt a neon vonalat, ami most tombol mindenhol, hogy beszereztem én is pár ruhadarabot, kiegészítőt és gondoltam megosztom veletek.

Más néven: Mi történik ha az ember lánya megkapja a fizetését :) Ezeket a ruhákat május folyamán szereztem be, de ma még egy csomó helyen láttam őket!

Az egyik kedvencem egy Promod neon sárga bő póló, aminek a varrása neon narancssárgával van megvarrva. Tökéletes darab futáshoz. 

_DSC2201.jpg A következő pár darabot a H&M-ben vettem. Mivel a felső nagyon vékony anyag ezért tökéletes választás nyárra a strandra, vagy egy csőtoppal kombinálva a hétköznapokra is. Azért itt is megbújik némi neon vonal :) a rövid ujjú kis ruháról már nem is beszélve.

_DSC2202.jpg

_DSC2204.jpg

_DSC2209.jpg

_DSC2217.jpg

(szerintem ez szupercuki :) )

Mivel a menta őrület még mindig tart, ezért feltétlen kellett a New Yorker-ből ez a menta színű kardigán, és ha már ott voltam akkor ezt a neon rózsaszín sálat sem hagyhattam ott, ami kiváló választás pl. az olyan hűvösebb nyári napokra, mint amilyen a hétvégén is volt :)

_DSC2205.jpg

_DSC2214.jpg

Igaz nem neon, de ez volt az összes közül a legnagyobb kedvencem, "A" kék ruha. Nagyon kényelmes darab, pont annyira vékony, hogy nyárra jó legyen, de mégsem látszik át. Mindenképp akartam hozzá egy új övet, amit a Mangoban meg is találtam :)

_DSC2191.jpg

_DSC2194.jpg

És a két - szerintem - ultrabrutál kiegészítő, a karkötőnek is használható neon sárga gyöngy lánc és a neon narancssárga és rózsaszín gyűrű arany díszítéssel. Mind a kettő H&M darab.

_DSC2226.jpg

_DSC2231.jpg

_DSC2244.jpg

_DSC2236.jpg

 

Titeket is elkapott a "Neon láz"? :)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása