Smink & Makeup

L'Oreal Paris Miss Candy: Color Infallible szemhéjpúderek tesztje

2012. június 26. spacegirl

Korábban már beszámoltunk nektek a L'Oreal Paris Miss Candy kollekciójáról, amelyet Palvin Barbi ihletett. Most két olyan Color Infallible szemhéjpúdert ismerhettek meg közelebbről, amely ebbe a kollekcióba tartozik.

loreal_miss_candy_color_infallible.jpgL'Oreal Paris Color Infallible 036 Naughty Strawberry, 031 Innocent Tourqoise

A Color Infallible szemhéjpúdereket már több alkalommal dícsértem nektek (Hourglass Beige és Endless Chocolat teszt, All Night Blue teszt), így most csak annyit említek meg, hogy ezek a szemhéjpúder monók a L'Oreal Paris talán legjobb termékei. Krémes por állagúak, de nem peregnek le, könnyű velük dolgozni. Igaz, nem árt hozzájuk egy jó minőségű, puhább szálú szemfestő ecset, ami jól fel tudja venni ezt a festéket (pl. MAC 239). Nagyon szépen pigmentáltak és egy jó alapon egész nap tartósak. Darabonként 2.400 Ft-ba kerülnek, ami nem olcsó, de cserébe nagyon jó és nagyjából az idők végezetéig elegendő terméket kapunk.

loreal_miss_candy_color_infallible_nyitva.jpgL'Oreal Paris Color Infallible 036 Naughty Strawberry, 031 Innocent Tourqoise: Mindekettő gyönyörű!

A Miss Candy kollekcióból a fent látható 036-os Naughty Strawberry rózsaszín és 031-es Innocent Tourqoise világos türkiz árnyalatot próbáltam ki.  A lenti mintákon látszik, hogy nagyon szép fényesek és erősen pigmentáltak.

loreal_miss_candy_color_infallible_minta.jpgL'Oreal Paris Color Infallible 036 Naughty Strawberry, 031 Innocent Tourqoise minták

Ez a két szín egymással is nagyon jól használható, de remekül remekül kombinálható más Color Infallible árnyalatokkal is. Persze az Hourglass Beige az igazi jolly joker, önmagában is jól mutat és highlighterként nagyszerűen kiegészíti a többit.

color_infallible_miss_candy_szemek.jpg

A fenti képeken az első esetben az Innocent Tourqoise árnyalatot használtam a mozgó szemhéjon, a Naughty Strawberry-t a mélyítővonalon, az Hourglass Beige árnyalatot pedig a szemöldökcsonton és a belső szemzugban highlighterként. Alulra is ugyanez a három szín került. A második képen hasonlóan használtam az Innocent Tourqoise és az Hourglass Beige színt, de a mélyítővonalra az Endless Chocolat került, amit kívül tovább vittem a szemöldökcsont felé. Alul csak a türkiz és a bézs árnyalatot használtam. A sötétebb barna és a türkiz remekül mutatnak együtt, aki idegenkedik a túl sok színtől, de mégis valami izgalmasat szeretne, akkor ez a kombináció nagyon ütős tud lenni. Mindegyik remekül használható szín nyárra, érdemes kipróbálni!

A termékeket a L'Orealtól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása