Smink & Makeup

Teszt: Maybelline Popsticks

2012. július 02. spacegirl

A Color Tattoo-k mellett a Maybelline másik nyári újdonságaColor Sensational Popsicks, egy nagyon gyümölcsös illatú, áttetsző rúzskollekció.

maybelline_popstick.jpgMaybelline Color Sensational Popsticks: Pink Sugar (010), Orange Crush (070), Cherry Pop (080)

A Popstick-ek inkább csak a csomagolásukban emlékeztetnek a rúzsokra. Igazi nyári, pink és ezüst műanyag tokot kaptak. Persze messziről látszik rajtuk, hogy nem prémium termékek, de nekem tetszik ez a csomagolás, mert olyan vidám és nyári. Az illatuk pedig egyenesen szuper, már messziről is érezhető finom gyümölcsös. Kár, hogy itt nagyjából ki is merítettük a pozitívumokat a termékkel kapcsolatban.

A hat darabos kollekcióból három színt próbáltam ki, a Pink Sugart (010), az Orange Crush-t (070), és a Cherry Popot (080). Már amikor a mintákat készítettem, akkor feltűnt, hogy igen sokszor végig kell húznom a karomon, hogy valamilyen színt ki tudjak nyerni belőlük. A Pink Sugarnak szinte semmi színe nincs, az Orange Crush inkább rózsaszínes, a Cherry Pop pedig narancssárgás. Sokkal inkább ajakbalzsamok ezek, mint rúzsok, sem színben, sem fényben nem adnak sokat. Ajakbalzsamnak viszont nem a legjobbak közül valók.

maybelline_popstick_minta.jpgMaybelline Color Sensational Popsticks: Pink Sugar (010), Orange Crush (070), Cherry Pop (080)

A számon is azt tapasztaltam, amit a minták készítésénél: viszonylag nagy erőfeszítéssel kevés színt lehet kinyerni belőlük. A Pink Sugarról nem készítettem képet, mert gyakorlatilag semmi sem látszik belőle, de a másik két árnyalatból sem sok. Azután pedig viszonylag gyorsan el is tűnnek.

maybelline_popstick_080_szaj.jpgMaybelline Color Sensational Popsticks: Cherry Pop (080)

maybelline_popstick_070_szaj.jpgMaybelline Color Sensational Popsticks: Orange Crush (070)

Ajánlott fogyasztói áruk 1.699 Ft, amiért én biztosan nem venném meg őket. Amennyire telitalálat a Color Tattoo szemfesték, sajnos akkora mellényúlás a Popsticks.

A termékeket a L'Orealtól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása