Smink & Makeup

A Naked Cosmetics már itthon is elérhető! De mi is ez pontosan?

2012. július 16. Katushka

Számomra a Naked Cosmetics is olyan áhított márka, mint a Nars, Urban Decay, Stila stb. (amiket itthon nem lehet kapni). Ezek közül végre a Naked Cosmetics már itthon is megvetette a lábát!!!

naked_cosmetics_logo.jpg

Lehet, sokan tudjátok, de biztos van olyan, aki nem, hogy mi is az előnye a Naked Cosmetics-nek. A Naked az egyik azon kevés cég közül, aki 100%-ban természetes anyagokkal dolgozik! A fő csapásirányuk a pigmentek. Nem is akármilyenek!

naked_cosmetics_pigment.JPG

Mi különbözteti meg a Naked Cosmetics termékeit a többi természetes termékcsaládtól?

A szín! A termékek kialakításakor az elsődleges cél az volt, hogy olyan anyagokat állítsanak elő, melyek semmiféle allergiás reakciót nem váltanak ki, ugyanakkor extrém módon pigmentáltak. A színek intenzitása és a színpaletta sokfélesége sminktermékek esetében alapvető fontosságú; itt máris szembetűnő a különbség. Némely természetesnek mondott sminktermék-család egyéb töltőanyagot is tartalmaz. Ilyen például a talkum, azaz porított zsírkő, amely bár természetes adalék, valójában csak olcsó töltőanyag. Mindezzel szemben a Naked 100% tiszta színanyag; kizárólag oxidált csillámpala, hozzáadott egyéb felesleges töltőanyag nélkül.

Naked_cosmetics_image_1.jpg

És hogy milyen bőrtípushoz ajánlják?

Minden bőrtípushoz tökéletesen passzol. Ha a bőröd zsírosodik és olyan másféle terméket használsz, amiben talkum van, akkor a nap során – ahogy mozog a bőröd – a sminked is elfolyósodik, elkenődik, ilyenkor lesz például csomós a szemhéjfestéked. Ennek az az oka, hogy a bőr által termelt zsír és a talkum nem keveredik egymással. A Naked Cosmetics termékek nem tartalmaznak semmiféle extra összetevőt (talkum, olajok, gyantaszármazékok), így kizárólag a bőr saját, természetes zsírrétegével elegyednek. Ha esetleg kifejezetten száraz az arcbőröd, akkor a tökéletes hatás érdekében sminkelés előtt érdemes hidratáló krémmel bekenni az arcot és a szemhéjakat.

Kiszerelése

A pigmenteket hatosával lehet egyelőre megvásárolni, de szerintem hamarosan egyesével is megvásárolhatóak lesznek. Adott paletták közül lehet választani. A színeket külön-külön is lehet szállítani, de egybe is lehet őket tekerni, szóval nagyon kis praktikusak. Mindegyik pigment 1,5 grammos.

Naked_cosmetics_image_2.jpg

(Kattintsatok a képre, hogy jobban lássátok :)

Száz szónak is egy a vége! :) Én nagyon örülök, hogy végre itthon is lehet kapni ezeket a termékeket és nem kell külföldről rendelgetni.

Igaz, engem nem a természetessége vonz igazán, hanem az elképesztő színek és a sokféle felhasználási lehetőség. Merthogy ugyanazt a terméket használhatjuk szájfénynek, szemhéjszínezőnek, highlighternek, pirosítónak és akár körömlakknak is.

Ti hallottatok már erről a márkáról? Esetleg próbáltátok is már?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása