Smink & Makeup

Szeptembertől a boltokban Lady Gaga parfümje

2012. július 28. spacegirl

LG_Fame_Print_Unsafe_Double.jpg

A Facebook oldalunkon mutattuk már ezt a képet és nagyon szerettétek. Most pedig további infókkal is szolgálunk Lady Gaga első parfümjéről, a Fame-ről.

LG100ml.jpg

Lady Gaga, ahogyan a zenében, divatban és sminkben, a parfümök területén is felrúgta a szabályokat és egyedit, különlegeset alkotott. A Fame már megjelenésében is elrugaszkodik a konvencióktól. A sejtelmes fekete folyadékot modern üvegbe zárták, amelynek "szexisen ronda" szépsége vonzza a tekintetet, és vegyíti az egyszerűséget az egyediséggel. Az üveg formája olyan, mint egy gubó, ami felidézi a születés misztériumát. A "Karom" által inspirált kupak szinte megragadja az üveget. Ívelt formák, arany ragyogás, feltűnő, szemet és figyelmet követelő motívumok jellemzik. Az illat igazi innovációnak számít, mert ez az első fekete parfüm, amely nem hagy nyomot a ruhán.

A parfümőr, Richard Herpin, Honorine Blanc és Nathalie Lorson segítségével ritka illatösszetevőket használt fel a Fame megalkotásához. A fantázia inspirálta illat kampányának fotózására és rendezésére Steven Kleint kérték fel, aki elvont, sötét, már-már baljós fotóival szerzett hírnevet magának. A parfüm és a kampány fő inspirációját Lady Gaga mondata adta: "Ha nincs árnyékod, nem a fényben állsz".

Ami pedig a lényeget, az illatot illeti, a parfüm egy "sötét vonal" mentén épül fel. Fő alkotója a Belladonna, ami a 18. század rosszhírű méregkeverőinek kedvelt eszköze, de ugyanakkor a boszorkányos szépségek titkos fegyvere is volt. Parázsló tömjén fátyolozza be a tiltott gyümölcs auráját, édes, végzetes csábítást okozva. A sötétség szívéből az illat fényűző és érzéki harmóniává emelkedik, csepegő méz, sáfrány és sárgabarack nektár édes elegyével ejti rabul közönségét. Végezetül könnyed elem lép a színpadra, megtörve az átkot. A gazdag virágos jegyek, bennük tört tigris orchideával és arábiai jázminnal, az időtlen szépséget testesíti meg.

Lady Gaga Fame termékek:

  • Eau de parfum, 30 ml: 8.399 Ft
  • Eau de parfum, 50 ml: 11.349 Ft
  • Fekete tusfürdő, 200 ml: 5.529 Ft
  • Fekete testápoló, 200 ml: 5.529 Ft

A termékek szeptembertől vásárolhatók majd meg.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása