Smink & Makeup

Julia krémje és illata: Lancome Absolue L’Extrait és La vie est belle

2012. július 29. spacegirl

ABSOLUE_LEXTRAIT_JULIA_PLVGF_DP1_0401123.jpeg

Az Absolue L’Extrait egy igazán különleges arckrém, amelyet a legigényesebb nőknek ajánl Julia Roberts és a Lancome. Az Absolue L’Extrait bőrtökéletesítő elixírje koncentrált formában tartalmaz valódi rózsasejteket, melyek stimulálják a bőr sejtjeit, és a bőr több rétegében is kifejtik fiatalító hatásukat. A krém azt ígéri, hogy a bőr visszanyeri ragyogását és természetes szépségét.

ABSOLUE_EXTRAIT.jpg

Az Absolue L’Extrait-hez tartozik egy masszírozó spatula is, melynek fekete oldala segíti az arcápoló felvitelét, míg az arany része a bőrbe történő masszírozását. A módszer lényege a meleg és a hideg váltakozásában rejlik, ami felébreszti a bőrt. A különleges masszázs technika felerősíti a hatóanyag hatását, erősíti a bőr regeneráló erejét.

A Lancome Absolue L’Extrait 2012. májusától kapható a Lancome Szépségszigeten a Westendben és októberben érkezik egyes Douglas parfümériákba is (Mammut, MOM, Westend, Árkád, Aréna, Váci utca, Allee, Szeged). Ajánlott fogyasztói ára 89.900 Ft.

La vie est belle, azaz Az élet szép néven érkezik idén ősszel a Lancome új parfümje, melynek arca szintén Julia Roberts. A La vie est belle-t olyan hölgyeknek ajánlja a Lancome, akik nem keresik görcsösen a csalfa boldogságot és a tökéletesség felé vezető utat. Olyan parfümöt ígérnek, amely képes minden érzéket felébreszteni, egy olyan kompozíciót, amely jól bizonyítja a tökéletes, pénzben nem mérhető boldogság beteljesülését. Az élet szép, mert mi úgy döntöttünk és akarjuk, hogy az legyen.

Lancome - La vie est belle.jpg

A parfüm készítése során a "kevesebb több" élvét követve csak 63 illat összetevőt használtak fel, így az alkotóelemek kiemelik egymást. Az illat gerinceként a virágosan érzéki Firenzei Írisz Pallida szolgál, és a Sambac Jázmin, a Tunéziai Narancsvirág és az Indonéz Patchouli esszenciája teszi különlegesen egyedivé. Az illat vidámsága, kellemes édessége a vaníliának, a tonkababnak, a pralinénak, a fekete ribizlinek és a körtének köszönhető.

Ajánlott fogyasztói árak:

  • La vie est belle, 30 ml: 15.500 Ft
  • La vie est belle, 50 ml: 22.400 Ft
  • La vie est belle, 75 ml: 27.400 Ft
  • Tusfürdő, 200 ml: 11.800 Ft
  • Testápoló, 200 ml: 12.900 Ft

A Lancome La vie est belle parfüm 2012. szeptemberétől kapható a Lancome Szépségszigeten a Westendben és a márkát forgalmazó parfümériákban.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása