Smink & Makeup

Teszt - Mágneses körömlakk: IsaDora Magnetic Nails

2012. szeptember 06. Katushka

Pár héttel ezelőtt már írtunk róla, hogy az IsaDora is piacra dobta a már nem annyira új, de annál izgalmasabb mágneses körömlakkját, a Magnetic Nails-t. Sok képet láttam már róla, de eddig élőben nem próbáltam ki. Eddig...

IsaDora_Magnetic_Nails_Northern_Light_9.JPG

A körömlakk pontosan ugyan olyan kiszerelésben kapható, mint az összes többi IsaDora lakk, annyi különbséggel, hogy a kupakra rá van húzva egy kis papír tok, amire maga a mágnes van rögzítve.

IsaDora_Magnetic_Nails_Northern_Light_5.JPG

IsaDora_Magnetic_Nails_Northern_Light_6.JPG

A lakk maga nagyon szép fényű, csillámos és persze vaspigmenttel dúsított - ez szabad szemmel nem észrevehető. Az ecset ebben az esetben is rövidebb és tömzsibb, mint egy átlagos körömlakk átlagos ecsete, de ez a gyors felvitelt hivatott szolgálni.

A mintázás menete

Alaplakk felvitele után vigyünk fel egy réteg mágneses lakkot a körmünkre és ha ez megvan, akkor a kis mágneslapot tartsuk óvatosan fölé. Hagyjuk fölötte 15-20 másodpercig, amíg a kis vaspigmentek berendeződnek a helyükre. Ha ez is megvan, akkor már csak meg kell várni, hogy megszáradjon a lakk, de hála égnek erre se kell sokat várni, mert nagyjából 5 perc után teljesen megszárad. Fedőlakkra nincs szükség, mert száradás után is nagyon szép fénye van.

IsaDora_Magnetic_Nails_Northern_Light_8.JPG

Első ránézésre nagyon macerásnak tűnik a dolog, pedig egyáltalán nem az. Nagyon könnyen kezelhető ez a díszítő megoldás.

Ez az árnyalat a Northern Light nevet kapta, a minta pedig hullámos. A képeken látszik, hogy enyhén csillámos a lakk, viszont nagyon érdekes, mert bizonyos fény mellett sötétszürke hatása van, máskor egészen lilás, aztán pedig sötét zöldbe csap át, úgyhogy nagyon izgalmasra sikerült ez a lakk.

IsaDora_Magnetic_Nails_Northern_Light_2.JPG

sötét szürke hatás

IsaDora_Magnetic_Nails_Northern_Light_3.JPG

lilás hatás

IsaDora_Magnetic_Nails_Northern_Light_4.JPG

zöld hatás

Ez a lakk 2 290 forint, amihez ez a minta tartozik. Ha más mintát is szeretnénk, akkor azokat külön is meg lehet venni, amiknek darabja 1 190 forint. Ezt a terméket itthon kizárólag a Douglas forgalmazza.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása