Smink & Makeup

Jótékonykodó cégek, avagy segítsünk, hogy segíthessenek!

2012. szeptember 07. Katushka

Több cég is rendszeresen jótékonykodik, nem csak Magyarországon, hanem a világ minden táján. Ezek közül most kettőt szeretnék kiemelni, melyek hozzám egyébként is közelebb állnak.

Az egyik a MAC Viva Glam évek óta tartó világszintű kampánya, mellyel HIV/AIDS fertőzöttek gyógyulását próbálják segíteni, illetve hogy napjaik élhetőbbek legyenek. Hála égnek nem kell aggódni, hogy a pénzünk elkallódik, mert ezzel egy magyarországi egyesületet támogatunk, ha megvesszük akár a szájfényt, akár a rúzst, akár az ajakápolót, nem is akárhogy! Minden megvásárolt termék ára 100%-ban az egyesületnek megy.

Ezeknek a kollekcióknak mindig új nagykövetei vannak. Volt már nagykövet pl. Elton John, Lady Gaga, Cindy Lauper és most ezt a tisztet Niki Minage és Ricky Martin töltik be.

VivaGlamRefresh_Lineup-72.jpg

VivaGlamRefresh_ Beauty_Signature_72.jpg

A termékek ára:

  • Rúzs: VIVA GLAM Nicki - Élénk korallos pink - 5 600 forint
  • Szájfény: VIVA GLAM Nicki - Hot Pink - 5 300 forint
  • Ajakápoló: VIVA GLAM Ricky (tubusos) - színtelen - 4 800 forint

A másik, számomra nagyon fontos betegség ami ellen harcolni kell és ha lehet akkor inkább megelőzni, az a mellrák! Rengeteg nő (és férfi) hal meg ebben az igenis megelőzhető betegségben, csak oda kell figyelni rá! Az Avon Magyarország évek óta elkötelezetten igyekszik a nők figyelmét időről időre felhívni erre a betegségre kampányokkal, sétákkal. E mellett az aktivitás mellett adományokat is gyűjtenek, pont úgy ahogy most is tesznek, azért hogy a kutatásokat hatékonyabbá tudják tenni. Amennyiben megvásároljátok ezt a Remény szalagja körömreszelőt 400 forintért, azzal az összeggel ezeket a kutatásokat támogatjátok

remeny_szalagja_koromreszelo_400_ft_4105_3.jpg

Kérek szépen mindenkit, akinek legalább olyan fontosak ezek a dolgok, mint nekem, nekünk, akkor azok ha lehet támogassák ezeket és az ehhez hasonló megmozdulásokat, mert sok kicsi sokra megy!!!!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása