Smink & Makeup

Teszt - Douglas Nails Ready to go

2012. szeptember 24. Katushka

A Douglas saját márkái között a körömlakkok már régi motorosok. A folyamatos kollekciók között, ami amúgy is rengeteg színből áll jönnek mindig szezonális kollekciók. A Summer Look kollekció kicsit megkésve bár de törve nem, megérkezett a polcokra. Ezek közül máris jöjjön egy teszt, a Ready to go árnyalat tesztje.

Douglas_Nails_Ready_to_go.JPG

Ez a szín igazi nyári szín. Attól még, hogy beköszöntött a szeptember és a sulikezdés, attól még nyugodtan viseljünk ilyen vidám színeket a körmünkön. Így talán kicsit könnyebb elviselni az idő lehűlését és a korai sötétedést. Nagyon apró csillámok vannak ebben a narancsos lakkban, melyek a napfényben picit megcsillanva nagyon feldobják a színt.

Douglas_Nails_Ready_to_go_2.JPG

Douglas_Nails_Ready_to_go_3.JPG

A lakk 11ml-es, teljesen átlagos kiszerelésű. A kupak első ránézésre nagyobb, de a látszat csal, mert ez a nagy kupak leszedhető, így kisebb, kényelmesebb fogásúvá válik. 

Douglas_Nails_Ready_to_go_4.JPG

A lakk gyorsan szárad, nagyjából 5-6 perc alatt. Egy rétegben nagyon szépen fed, lehet ennek is köszönhető a gyors száradás.

Ezt a lakkot értelem szerűen a Douglas boltokban lehet megvásárolni. Ára: 1 690 forint. Szerintem ennél a terméknél nagyon helyén van az ár/érték aránya.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása