Smink & Makeup

Kipróbáltuk: I love... coconut & cream bubble bath habfürdő/tusfürdő

2012. szeptember 27. spacegirl

i_love_kokusz_furdo.jpg

Imádom a kókuszt, ezért ha van rá lehetőségem, azonnal megszaglászok minden olyan terméket, ami kókusz illatú. Így tettem az I love... coconut & cream bubble bath esetében is, és azt kell mondanom, hogy ez a legfinomabb kókusz illat, amivel az utóbbi időben találkoztam. Nem egyszerű kókusz, hanem van benne egy kis csavar, amitől egészen különleges az illata, kicsit olyan, mintha valamilyen édesség lenne. Igazi kellemes és vidám illat. Ez a termék egyébként tusfürdőként és habfürdőként is használható, bár 500 ml-es kiszerelése miatt inkább habfürdős a megjelenése.

Ami a csomagolást illeti, az I love... coconut & cream bubble bath egy egyszerű, átlátszó műanyag palackban érkezik, melyet fekete, pattanással záródó kupak fed. Sokak szerint mind megjelenésében, mind illatában hajaz a valamivel magasabb árkategóriába tartozó Philosophy Coconut Frosting termékére. A csomagolása olyan "semmi különös", szépen megül a kád szélén a többiek között. Mókásnak és egyedinek találtam, hogy a használati útmutatója egyes szám első személyben íródott, és ez nagyon is illik hozzá.

Maga a termék az üvegben szürkés-fehéres színű, krémes-géles állagú, kis mennyiségben viszont majdnem átlátszó. A habzását közepesnek mondanám, akár habfürdőként, akár tusfürdőként használtam, nem sikerült  óriási habot kicsalnom belőle. Tusfürdőként remekül működik, bár sajnos hidratáló hatása nincsen, így az őszi időben már jól fog esni egy kis testápoló utána. Az illata inkább használat közben érződik, fürdés után viszonylag hamar elillan.

Összességében úgy gondolom, hogy az illat mindent visz, szerintem még kellemesebb, mint a Body Shop vagy az Aquolina termékeké. Ha szeretitek a kókuszt, akkor mindenképp próbáljátok ki, ha van rá lehetőségetek!

A terméket az Everet Grouptól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása