Smink & Makeup

MAC Prep + Prime Natural Radiance, a család tovább bővül

2012. október 02. Katushka

Októberben a MAC Prep+Prime család tovább bővül. Ahhoz hogy a smink tökéletes legyen és tartós, feltétlenül szükséges, hogy a "festővászon" tökéletesen előkészített legyen. Ennek eléréséhez általában Prep+Prime termékeket használunk. Most az új terméke a családnak szintén ezt hivatott támogatni, ez a Prep+Prime Natural Radiance.

Prep+PrimeNaturalRadiance_Ambience-72.jpg

Ez a termék egyaránt használható olajos és kombinált bőrre. Ezeknél a bőrtípusoknál fokozottan oda kell figyelni hogy milyen termékeket használunk, mert ha nem megfelelők azok, akkor nagyjából egy pillanat alatt átfényesedik az arcunk és lecsúszik a smink, ami nem csak hogy nem szép, de bosszantó is. A gélemulzió hidratálja és feltölti a bőrt, így erősítve az alapozó vagy púder hatását. Rozmaring- és malátakivonatot, valamint hosszan tartó zsírszabályozó összetevőket, például Laminaria-kivonatot és kovát tartalmaz. A gesztenye, illetve a fehér fűz barkájának kivonata megújítja és simává teszi a bőr felszínét. A mandarinhéj-kivonat, valamint az E- és C-vitaminok antioxidánsokkal védik, míg a koffein nyugtatja a bőrt, és csökkenti a bőrpírt. Az aranyfénnyel csillogó gyöngypor pedig ragyogóbbá teszi a látványt.

Prep+PrimeNaturalRadiance-72.jpg

A termék 50 ml-s kiszerelésben kapható majd. Természetesen klinikailag tesztelt, uh nagyon aggódnunk sem kell. Október 1-től megvásárolható minden MAC márkaboltban.

Ára: 11 900 forint

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása