Smink & Makeup

Szépséges és vicces: Sofia Vergara

2012. október 28. spacegirl

sofia_vergara1.jpeg

Eléggé rákattantunk mostanában a Modern családra, úgyhogy szépen daráljuk a korábbi évadokat és szakadunk a röhögéstől. (A sorozat egyébként egy sor díjat is begyűjtött, idén többek között egy Golden Globe-ot és jó pár Emmy-t.)

Az egyik kedvenc karakterem Gloria, Sofia Vergara, aki Jay, Ed O'Neill (ismertebb nevén Al Bundy) negyed századdal fiatalabb, kolumbiai feleségét alakítja a sorozatban. Ő az ügyeletes jó nő, aki természetesen kap rendesen a szépségéért, dögös ruháiért, temperamentumos természetéért meg az akcentusáért is, de persze a másik oldalon ő is szépen osztja a környezetét és mindig eléri, amit akar, a „rosszakarói” meg ráfáznak. Közben meg sorra mondja a poénokat. Emellett család- és gyerekimádó, nem lehet nem odalenni érte. Szívesen néznék ki így negyven évesen – na jó, akár most is.

sofia_vergara2.jpeg

Sofia egyébként tényleg kolumbiai származású, öt testvére van, az anyukája háztartásbeli, az apja pedig marhát tenyészt. Kétnyelvű spanyol-angol suliba járt, majd fogorvosnak tanult a Kolumbiai Egyetemen. Állítólag egy fotós fedezte fel a tengerparton, így lett modell, majd tévésztár. Jelölték őt is egy sor díjra a Modern családban játszott szerepéért, de még nem vitt haza szobrot.

Gyönyörű nőies alakja van és szinte minden szín jól áll neki! Íme a bizonyíték:

sofia_vergara3.jpeg

sofia_vergara4.jpeg

sofia_vergara7.jpeg

sofia_vergara5.jpeg

sofia_vergara10.jpeg

sofia_vergara6.jpeg

sofia_vergara9.jpeg

sofia_vergara8.jpeg

fotók: IMDb

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása