Smink & Makeup

Teszt - elf Glamorous Minerals szemhéjpúder

2012. november 27. Katushka

Évről évre egyre jobban szeretem a por állagú, nem préselt szemhéjfestékeket. Régen el sem tudtam volna képzelni, hogy ilyen termékeket fogok haszni, de mára nagyon megszerettem őket. Legyen szó púderről, vagy szemhéjpúderről. Legutóbb az elf Glamorous Minerals szemhéjfestéket próbáltam ki. Amit érdemes tudni a mineralize, vagyis ásványi sminkekről, hogy nyilván ásványi anyagokból készültek és elképesztően pigmentáltak. A és B vitamint tartalmaznak Dióhéjban ennyi. Használhatóak természetesen szárazon és nedvesen is. Ha nedves ecsettel használjuk, akkor a színe erőteljesebb és általában metálosabb lesz.

De térjünk vissza erre az egy bizonyos ásványi szemhéjpúderre.

elf_Glamorous_mineralize_ásványi szemhéjpúer_1.JPGEz az ásványi szemhéjpúder egy 2,85 grammos műanyag tégelyben érkezett. A tégely teljesen átlátszó, a kupakja pedig teljesen matt, nagyon jól zár. Természetesen felbontás előtt ez védő/záró fólia is van a műanyag "szóró" részen. Ezt a fóliát el kell távolítani, így fog a "tartályban" landolni a por. Az tapasztaltam, hogy nem szóródik ki túl könnyen, kicsit rázni kell. Természetesen úgy hogy a kupak rajta van, különben minden kiszóródik :)

elf_Glamorous_mineralize_ásványi szemhéjpúer_2.JPG

Felviteléhez mindenképp egy lapos ferde ecsetet javaslok használni. Azzal lehet a legkönnyebben felvinni a színt. 

Az erősen pigmentált festék nagy mértékben tartalmaz csillámokat és ez felvitelkor sem kopik meg, ellentétben sok más csillámos festékkel. Jól építhető és tartós. Természetesen szükség van alá bázisra, de lényegében már nincs is olyan szemhéjpúder ami alá ne kéne báziskrém.

elf_Glamorous_mineralize_ásványi szemhéjpúer_3.JPGEzen a képen már egy picit elsatíroztam, de még így is egész erős színe van. És végre egy kép amint látszanak a csillám darabok! :)

Ami negatívum a termékkel kapcsolatban,, hogy felbontástól számítva 6 hónapig áll el, ami azért rossz, mert ennyi idő alatt egy sminkes se használja el, bármennyire is csak 2,85 gramm. Ezért azt javaslom, hogy ha valaki rendel, akkor felezze el a barátnőjével, mert akkor nem vész kárba a termék.

Készítettem egy szolidabb sminket, hogy munka közben is lássátok a terméket. Teljesen természetes színe van, amit nyugodtan megspékelhetünk egy kis feketével, így tovább játszhatunk a színnel.

elf_Glamorous_mineralize_ásványi szemhéjpúer_5.JPG

elf_Glamorous_mineralize_ásványi szemhéjpúer_4_1.JPGEzt a terméket online lehet egyenlőre megrendelni az elf hivatalos magyarországi képviselőjétől 1 149 forintért.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása