Smink & Makeup

Lee Stafford - Hajvarázslat téli napokra

2012. december 06. blondiegirl

Télen a hajápolás nekem több fejtörést szokott okozni, mint nyáron, aminek egyik legfőbb oka száraz hajvégek töredezettsége. A fűtött helységek száraz levegője, és a hajszárító felnagyítja a gondokat. Használok ugyan ápoló olajakat, de a fagyos hidegben így is nehéz megőrizni a puhaságát. Nyáron legtöbbször hagyom magától megszáradni, télen sokszor hosszasan szárítom még este is, nehogy megfázzon a fejbőröm. Télen sajnos gyorsabban zsírosodik a hajunk, mert a hajhagymák fokozott faggyútermeléssel próbálják védeni magukat a hideg ellen, így kompenzálva az állandó hőmérséklet változást és a száraz levegőt.

Az ápolt és csillogó frizurára való igényünk minden évszakban természetes.  Megkövetelheti a munkánk, várhat ránk egy randi, vagy a karácsonyi és újévi családi, társasági programok. Persze mindez azon túl, hogy saját igényességünk is a tökéletesen ápolt frizuráért kiált.

Lee Stafford angol sztárfodrász a hideg téli napokra egy saját termékeiből álló összeállítást ajánl. Találkoztatok már a Douglas és a Tesco üzleteiben beszerezhető hajápoló készítményivel?

main-lee-stafford.jpg

Lee Stafford már gyermekként, a nappalijukban hajat vágott a családjának, vendégeknek, vagy bárkinek, aki náluk járt.  Munkája sikerének egyik titka az, hogy érdekli a vendégei személyisége, jó érzékkel mindig megtalálja a hozzájuk leginkább illő stílust, és frizurát.  1998-ban elnyerte az év legjobb férfi fodrásza díjat, ez volt a legnagyobb lökés karrierjében. Rövid USA-beli tartózkodása után nyitotta meg első szalonját egy angliai kisvárosban, majd hamarosan már a londoni Soho-ban. Folyamatos szakmai sikerei lelkesítették abban, hogy létrehozza saját termékcsaládját. 2001-ben. Egy év múlva angol fodrász társadalom megszavazta az év legbefolyásosabb fodrászának! Azóta számos TV-showban szerepelt, és több szakmai díjat is nyert, de a legfontosabb, hogy folytathatta azt, amit mindig is annyira szeretett, a hajvágást. Saját maga által kifejlesztett termékei hosszú évek tapasztalatáról árulkodnak és igazán professzionális hatással bírnak, sampon, kondicionáló, hajformázó egyaránt megtalálható palettáján.

Nézzük meg, mit javasol nekünk Lee Stafford:

Kezdjük a hajápolást mindjárt a hajmosásnál: a Hajnövekedést elősegítő samponnal, mely a fejbőr vérkeringését fokozza és hidratáló hatású. Növényi protein alapú összetevői belülről segítik a haj növekedését. Természetesen van hozzá balzsam is, a Hajnövekedést elősegítő kondicionáló és egy nagyszerű ápolómaszk, amely megtisztítja a fejbőrt, belülről hidratálja és táplálja a hajszálakat. Ez egy rendkívül gazdag pakolás, amely javítja a haj tömegét és tapintását, vitaminokkal, alma-, citrom- és zöldtea kivonattal segít rajtunk. Ha ezzel megvagyunk, akkor jöhet a hajszárítás, de nem akárhogyan. Hideg időben nem árt, ha a hajunkat gyorsan meg tudjuk szárítani, amihez a Lee Stafford Hajszárítást Gyorsító Spray-t ajánljuk, mely jelentősen lerövidíti a hajszárításra fordított értékes perceinket. A haj felszíne egyenletesebbé válik, sokkal könnyebben lehet kifésülni és még a káros hőhatások ellen is védelmet nyújt. Koronázzuk meg a hajápolást a Marokkói argán tápláló csodaolajjal, mely még soha nem tapasztalt puhaságot és fényességet ad a hajadnak. De ha valakinek nincs ideje a reggeli hajmosásra, ami azért a rohanós reggeleken gyakran előfordulhat, akkor is van ötlete Lee Staffordnak, a Felfrissítő szárazsampon spray, amely ráadásul szőke és barna hajúak számára külön-külön is fellelhető.

A termékeket online is megvásárolhatjátok a www.salontrend.com oldalon.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása