Smink & Makeup

Harcban a rakoncátlan tincsekkel - hajtippek Hajas Lászlótól (1. rész)

2012. december 12. blondiegirl

Télen a kendők, sapkák viselése miatt a fejbőr könnyen befülled, ezért a haj hamarabb zsírosodik. Hajas László mesterfodrász szerint érdemes akár naponta vagy kétnaponta megmosni. Ha jól van levágva a frizura, akkor nem olyan nagy nyűg a hajmosás és az azt követő szárítás sem. Nekem általában az a gondom, hogy télen a fodrászom által jól elkészített frizurát egy pillanat alatt tönkreteszem sapkával, utána pedig már csak szép emlék a szalonban elkészített kreáció. Másnap reggelre pedig nem marad más, mint a jól bevált lófarok. Mivel úgy gondolom, hogy ezzel nem vagyok egyedül, megosztom veletek is a fő "hajproblémáimat" és Laci tanácsait.

1. probléma: A hajszárítóval és a hajkefével sosem tudok szinkronban mozogni, két kézzel sután próbálok hullámokat varázsolni egyenes tincseimbe.

Hajtrend tipp: Bellissima Magic Style melegített hajkefét ugyanazokkal a mozdulatokkal lehet használni, mint a hagyományos körkefét, közben egyszerre simít és formáz. A hajkefének csak a belső része melegszik fel, a tüskékhez nyugodtan hozzá lehet érni. Akár naponta is használható, hiszen csak 140°C-on működik, nem égeti, nem szárítja ki a hajat.

Bea001.jpgBea frizurája 5 perc alatt elkészült és nemcsak munkába viselhető, hanem akár egy esti buliba is elindulhat vele

2. probléma: Szárítás után a hajam tele van elektromossággal, amitől a fele égnek áll, a többi pedig hozzátapad a fésűhöz.

Hajtrend tipp: Itt is a melegített hajkeféjét ajánlja Laci, és szerencsére személyesen is meggyőződhettem róla, hogy tényleg használ. Nem baj, ha éppen nem szeretnék göndöríteni, lassan áthúzva a tincseket simító hatást lehet elérni vele az ionizációs rendszernek köszönhetően.

003_3.jpgA hajkefe használata nem igényel extra kézügyességet, mondjuk Lacinak arany keze van, az biztos

A negatív ionoknak köszönhetően nem töltődik fel a haj. Lesimítja a szálakat, de nem olyan erősen, mint a hajvasalók, így a textúrájuk is megmarad.

hajas_vica.jpgLaci megregulázza kósza hajszálaimat, itt már alig van olyan, amelyik nem tudja a helyét

A poszt következő részében további két tippet olvashattok, amivel harcba szállhattok a rakoncátlan tincsekkel!

A Hajtrend támogatója a Bellissima.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása