Smink & Makeup

Harcban a rakoncátlan tincsekkel - hajtippek Hajas Lászlótól (2. rész)

2012. december 14. blondiegirl

A hajtippek első részében két trükköt ismerhettetek meg a rakoncátlan tincsek formázására és a feltöltődött haj kezelésére. Ebben a posztban további további praktikákat osztunk meg veletek nem mástól, mint Hajas Lacitól!

3. probléma: A haj lelapul a fejtetőn.

Hajtrend tipp: A Bellissima Magic Style melegített hajkefével könnyedén megemelhetitek a haj lelapult tövét, csupán arra kell figyelni, hogy egy kicsit tartsátok a hajatokban, hogy rendesen átmelegítse azt. Hajas Laci egy másik nagyon jó és könnyen utánozható trükköt is mutatott. Kata haját a fejtetőn, a haj alsó rétegeiben bekreppelte, majd a felső hajréteget visszaengedte a kreppelt hajra. Ettől az egész frizura megemelkedett. Pár perc alatt készen volt, a végeredmény pedig természetes, a csalás láthatatlan. 

Kata2.jpgA képen látható, hogy Kata fejének jobb oldalán lelapul a haj,
míg balra (a kép jobb oldalán) szép íve van

4. probléma: Egy hajformázóval csak néhány frizuraváltozat készíthető

Hajtrend tipp: Tulajdonképpen csak a képzeletünk szab határt a kreatív frizurakészítésnek, de ne szomorkodjon senki, akinek hozzám hasonlóan nincs ötlete, sem türelme! A Bellissima melegített keféhez, amit a hajtippek előző részében már méltattunk, Styling Guide is jár, amely négyféle frizura elkészítését mutatja be.

bellissima_styling_guide.pngKatt a Styling Guide online változatáért!

Nem szégyen a jobbaktól tanulni, akár a fodrászunkat is megkérhetjük, hogy mutassa meg egyes eszközök használatát. Készítsünk együtt különböző frizurákat, utána magunk is felfrissíthetjük a loknikat. Egy kis gyakorlással otthon is elkészíthetjük az ünnepi frizuránkat.

Anett001.jpgAnett kontya azért igényel "némi" gyakorlást, persze Laci alig 10 perc alatt készre varázsolta

Kipróbáltátok már valamelyik tippet? Melyik volt a leghasznosabb a számotokra?

A Hajtrend támogatója a Bellissima.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása