Smink & Makeup

Sleek Frosting ajakápoló teszt

2013. január 01. Katushka

Télen kiemelten fontos az ajkak ápolása. És nem elég, hogy ápoló hatása legyen az adott terméknek, de nagyon fontos, hogy megfelelő fényvédőt is tartalmazzon, mivel télen ugyanúgy támadnak a káros sugarak, mint nyáron. És ha már ajakápoló, akkor miért is ne lenne színezett?!

Sleek_Frosting_ajakápoló_1 (1).jpg

Sleek_Frosting_ajakápoló_1 (2).jpgMost egy egészen vidám színt teszteltem, ez a Sleek Frosting ajakápolója. Korábban már beszámoltam a Nude kollekció ajakápolójáról, de ez most határozottan élénkebb és mutatósabb szín.

Ez az ápoló nagyon kellemes fénnyel és rózsaszínes színnel rendelkezik, nem harsány, de mégis ad egy természetes fényt a szájnak, ezáltal picit dúsabbnak is tűnnek az ajkak, de ez csak optikai tuning. De nem csak a fénye miatt lesz egészséges hatása az ajkaknak, mivel avokádót, jojobát, édes mandulaolajat, A-, C-, E-vitaminokat is tartalmaz.

Sleek_Frosting_ajakápoló_1.jpgNem mondanám, hogy egész nap fent marad, mert ez nem igaz, viszont pár órán át megmarad a fénye, a puha hatás pedig még annál is tovább. Egyáltalán nem ragad, nagyon kényelmes viselni. Az illata is nagyon kellemes, nem zavaró. Én úgy nevezem az ilyen illatot, hogy pasztell vagy puha illat.

Én ezeket a szájfényeket nagyon szeretem, mert egyáltalán nem drágák, praktikus kiszerelésben vannak és jól elfér a legkisebb táskában is. Mondjuk az picit kényelmetlen az ilyen tégelyes kiszereléseknél, hogy vagy az ujjunkkal, vagy egy ecsettel tudjuk csak felvinni a fényt, ennyi áldozatot azért még meg lehet hozni. 

Azért imádom a színezett ápolókat, mert az áldásos hatásuk mellett még a napi sminkemet is tökéletesen kiegészítik.

Sleek_Frosting_ajakápoló_1 (3).jpgÉn mint az eddigi összes Sleek termékemet, ezt is a Makeup Plázából rendeltem. Itt az ára 1 990 forint, kiszerelése pedig 10 gramm.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása