Smink & Makeup

Teszt: YSL Volupte Sheer Candy - 10 Mandarine Acidulee/Tangy Mandarine

2013. január 07. spacegirl

Teljesen izgalomba jöttem, amikor a kezembe vettem az YSL Volupte Sheer Candy dobozát, mert még nincsen egyetlen Yves Saint Laurent rúzsom sem. Amikor kinyitottam, még jobban ujjongtam, mert tökéletesen gyönyörű a csomagolása: ezüst színű fém, amelyet piros alapon domború arany YSL logó díszít. Gyönyörű és különleges darab!

ysl_volupte_sheer_candy.jpg

Amikor kicsavartam a "rúzst", akkor konkrétan frászt kaptam, hogy úristen, mi ez a szín! Egy olyan korallos, narancsos piros árnyalat fogadott, amit sohasem tudnék magamon elképzelni. A színt egyébként a csomagolás is jelzi, mindegyiknek olyan árnyalatú az YSL logó alatti része, amit belül találunk. Miután kipróbáltam a terméket, rögtön leesett, hogy nem egy rúzsról, hanem egy színezett ajakbalzsamról van szó, aminek ráadásul nagyon kellemes, gyümölcsös illata van (talán a mangóra hasonlít leginkább).

hivatalos leírása azt ígéri, hogy ragyogó színével könnyű fátyolként vonja be az ajkakat. Formulája vitaminokkal és antioxidánsokkal dúsított. Az ultrakönnyű, finom textúrája puhává és hidratálttá teszi az ajkakat akár nyolc órán keresztül.

ysl_sheer_candy_kollazs.jpg

(Elnézést az életlenségért, ez sajnos most így sikerült - nem akartam a már használt változatot újra befotózni)

Ahogyan a fenti képen láthatjátok, nem lesz tőle piros a száj, csupán ad neki némi színt és fényt. Ha valaki nem híve a rúzsoknak és a szájfényeknek, akkor ez akár elég is a hétköznapokra. A textúrája nagyon kellemes, finoman siklik a szájon, egyáltalán nem ragad. Sajnos nem túl tartós, kb. egy-másfél óra alatt eltűnik a fény és a szín. A hidratáló hatása nem rossz, de azért nem is annyira kiemelkedő, a nyolc órás hatást én sajnos nem tapasztaltam. Érdemes két-három óránként újra felvinni, szerencsére még tükör sem kell hozzá.

Az YSL Volupte Sheer Candy 9.900 Ft-ba kerül, ami akárhogy is nézzük, extrém magas ár. Leginkább ajándéknak tudom elképzelni, annak viszont tökéletes: az enyhe színek miatt gyakorlatilag biztosra lehet vele menni, a csomagolása pedig annyira igényes, hogy minden - sminkeket szerető - lány eldobja az agyát tőle.

A terméket a L'Orealtól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása