Smink & Makeup

Új alapozó a Lancome-tól: Teint Visionnaire

2013. február 03. spacegirl

A Lancome legújabb alapozója, a Teint Visionnaire nemcsak azonnali eredményt ígér, hanem azt is, hogy hosszabb távon láthatóan javítja a bőr állapotát.

lancome_teint_visionnaire.jpg

A Teint Visionnaire abból a szempontból is különleges, hogy nem csupán egy alapozót takar, hanem elegáns kupakja egy az alapozóéval azonos árnyalatú korrektort is rejt. A korrektor egyesíti az egységes fedést és a tartós viseletet. Krémes, hidratáló textúrája azt ígéri, hogy tökéletesen fedi a szem alatti sötét karikákat és a bőrhibákat is. Hatékonysága az arcápolókkal is felveszi a versenyt, hatékonyan működik a pigmentfoltok ellen.

Az LR2412 2% molekulát tartalmaző folyékony alapozó természetesen hibátlan eredményt ígér. Meglepően könnyű textúrája egyenletes fedést ad, nem ül meg a pórusokban, ill. a mimikai vagy mélyebb ráncokban. Végeredményként tökéletesen természetes hatást és az arcápolókénak megfelelő hatékonyságot ígér. Folyamatos használatával napról-napra fejti ki pozitív hatását a gyönyörű arcbőr eléréséig. 

9 árnyalatban kapható, így mindenki megtalálhatja arcszínéhez valót. A korrektor színe tökéletesen illeszkedik a folyékony alapozó árnyalatához.

A Teint Visionnaire 2013. januárjától kapható a Lancome Szépségszigeten a Westendben, illetve a márkát forgalmazó parfümériákban. Ajánlott fogyasztói ára 13.500 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása