Smink & Makeup

Rihanna sminkje a Grammy díjátadón

2013. február 17. spacegirl

rihanna_grammy.jpg

Rihanna csodálatosan nézett ki a Grammy díjátadón. Nem volt különleges a sminkje - klasszikus tusvonal és vörös ajkak - de az összhatás egyszerűen tökéletes. Sajnos hivatalos leírást nem találtam a sminkről, de a Makeup.com-on Tim Quinn sminkmester adott hozzá néhány tippet.

rihanna_grammy_sminktermekek_makeup.jpg

1. lépés: A ragyogó hatásért keverj össze egy könnyű és egy fényesebb hatású alapozót, például az Armani Maestro és az Armani Luminous Silk alapozót. Nagy alapozóecsettel vidd fel a sima, egyenletes fedés érdekében.

2. lépés: Lágyan definiáld az arcodat egy kevés bronzosítóval, például a Bobbi Brown Shimmer Brick Compact Bronze összeállításával, de ne legyen túl erős, ne vonja el a figyelmet a szemről vagy az ajkakról.

3. lépés: A szemsmink elkészítéséhez egy természetes színekből álló palettát válassz, például az Urban Decay Naked 2-t. Egy puha árnyékoló ecsettel vigyél fel egy fényes, sötét bronz árnyalatot (Snake Bite) a szemhéjadra. Ezután a mélyítővonalra egy fényes, csillámos réz árnyalat kerüljön (Chopper). Kontúrozd a szemedet alul és felül is egy fekete matt szemhéjpúderrel (Blackout).

4. lépés: Vigyél fel két rétegben sötétbarna szempillaspirált, például az YSL Mascara Volume Effet Faux Cils Shocking Bronze Black árnyalatát, ami természetesebben ad volument és hosszúságot a pilláknak, mint a hagyományos fekete spirálok.

5. lépés: Bársonyos, narancsos vörös rúzst válassz, például az Armani Lip Maestro 401-es árnyalatát.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása