Smink & Makeup

L'Oreal Paris tavaszi sminktrend: szárnyaló tekintet

2013. február 21. spacegirl

Be kell vallanom, hogy nem kicsit lepett meg a L'Oreal Paris tavaszi sminktrendje. Az élénk vagy cukorka színek helyett ők most egészen más irányba mentek, és a tusokat helyezték a középpontba, merészen kifinomult és nagyon szexi kollekciót alkotva. A tavaszi sminktrend ennek megfelelően a szemkiemelés fortélyainak újraértelmezésére épül. Ezek után persze mondanom sem kell, hogy erősen szemhangsúlyosak a sminkek és bátran elszakadnak a hagyományos, klasszikus tusvonaltól.

szarnyalo_tekintet.jpg

A sminkek elkészítéséhez Larion Oscar útmutatását kövesd:

1. Silkissime Look - Kifinomult tekintet

silkissime_Egerie.jpg

silkissime_Doutzen.JPG

A ragyogóan természetes bőr eléréséhez használjuk a bőrtökéletesítő True Match folyékony alapozót. Fixáljuk le a T-zónát a True Match selymes púderrel. Az orcák természetes ragyogásához használjuk a True Match arcpirosító 150-es árnyalatát.

A szemkiemeléshez vegyük kézbe a Super Liner Silkissime szemhéjtust, amely tökéletes a kifinomultan vékony vonalak kialakításához. A selymesen puha ceruza használata rendkívül egyszerű kialakításának és a lágy, krémes állagnak köszönhetően. A fekete és barna változatban is elérhető Silkissime vízálló és 24H tartósságot garantál. Először emeljük ki a szempillatövet a szem külső széléhez érve, ahol húzzuk túl a tusvonalat ívesen, majd a szemzugtól haladva kifelé emeljük ki a mélyítő vonalat a szem külső széléhez érve, ahol párhuzamosan alakítsuk ki a túlhúzást. Ezt követően a mélyítő vonal hangsúlyozást kössük össze. Az alsó szempillatőnél vékonyan emeljük ki a szemet végig.

loreal_super_liner_silkissime.jpg

A szem hangsúlyozásához használjuk a False Lash Wings szempillaspirált, melynek speciális keféje megnöveli a szem külső sarkánál a pillák méretét, így extra dús, kifelé ívelt varázslatos pilláink lesznek tőle.

FALSE LASH WINGS-small.jpg
Ajkunk érzékiségét fokozza a Glam Shine szájfény 183-as árnyalata. Körmeink természetes kifinomultságához a Color Riche 202-es árnyalata passzol leginkább.

2. Blackbuster Look - Drámai tekintet

blackbuster_Egerie.jpg

Az arc tökéletesítéséhez először a Studio Secrets Base báziskrémet tegyük fel, amely kiegyenlíti a pórusokat, majd egységesítsük arcbőrünk színét és szerkezetét a bőrtökéletesítő True Match folyékony alapozóval. Fixáljunk a selymes True Match púderrel. Az orcák természetes ragyogását fokozza, ha kiemeljük az arccsontot a True Match arcpirosító 120-as árnyalatával.

A szemkiemeléshez próbáljuk ki a Super Liner Blackbuster stabil hegyű szemkiemelő tust, mely egyenletesen adagolja a festéket, vízálló és 24 órás tartósságot garantál. Intenzív fekete színe a merész szemhangsúly tökéletes kelléke. A szem kiemelését kezdjük a szemzugtól a mélyítő vonal felé és folyamatosan haladjunk kifelé. A szem külső széléhez érve ívesen alakítsuk ki a vonalat, majd kössük össze az alsó szempillatővel úgy, hogy a szemzugban találkozzon a két vonal. Ha megvan a kívánt forma, satírozzuk be a körülhatárolt területet - és kész is a merészen ívelt szem. A szem hangsúlyának intenzitásához a False Lash Wings szempillaspirált használjuk. Speciális keféje megnöveli a szem külső sarkánál a pillák méretét, extra dús, kifelé ívelt, varázslatos pilláink lesznek tőle.

loreal_blackbuster.jpg

Ajkunk legyen visszafogottabb és természetes hatású, ehhez próbáljuk ki a Color Riche hidratáló ajakrúzs 253-as árnyalatát. Jól passzol ehhez a merész sminkhez a Color Riche körömlakk 702-es grafitfekete árnyalata.

3. Gel Intenza Look - Művészien tökéletes tekintet

Super Liner Gel-Doutzen_preview.jpg

Bőrünk apróbb egyenetlenségeit tökéletesíthetjük a Studio Secrets Base báziskrémmel, majd a varázslatosan természetes Nude Magique BB krémmel egységesítsük arcunk színét. Az orcák természetes ragyogása érdekében használjuk a True Match arcpirosító 240-es árnyalatát.

A drámaian ívelt macskaszem kialakításhoz használjuk a krémes állagú Super Liner Gel Intenza tust, amely vízálló és 24 órás tartósságot garantál. Kifinomult textúra, művészien tökéletes tekintet. A szemzugtól kezdjük a szemkiemelést a szemhéj harmadáig. Ezt követően vastagítsuk meg a tusvonalat és ívesen zárjuk a külső széléhez érve, végül a körülhatárolt részt satírozzuk be. Ezzel az intenzív gél tussal nagyon sokféleképpen ki tudjuk emelni tekintetünket, mert könnyedén satírozható és korrigálható.

loreal_gel_eyeliner.jpg.jpg

A szemhangsúlyos sminket fokozza a False Lash Wings szempillaspirál, amely megnöveli a szem külső sarkánál a pillák méretét, így a gyönyörűen ívelt, dús hatás csak fokozza az ellenállhatatlan macskaszemet.

Ajkunk érzékiségét emeljük ki a Glam Shine 6H tartós szájfény 103-árnyalatával. Körmeinknek elég egy nude árnyalat: használjuk a Color Riche Le Vernis 205 körömlakkot.

Még egy kis inspiráció, ha már nagyon belelendültetek és a korábbi ajánló nem volt elég :)

loreal_tus1.JPG

loreal_tus2.JPG

loreal_tus3.JPG

loreal_tus4.JPG

loreal_tus5.JPG

loreal_tus6.JPG

loreal_tus7.JPG

loreal_tus8.JPG

loreal_tus9.JPG

loreal_tus10.JPG

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása